Jannes Formsma

01 april 2011
Het frame van de vrije standaard is klaar. Nu zal Jannes de wagen verder zelf af gaan bouwen. Hieronder enkele nieuwe foto’s:


09 januari 2011
Een naam die u ongetwijfeld wel eens heeft gehoord is die van de uit Bedum afkomstige Jannes Formsma. Formsma is al vele jaren actief in de autocross, waaronder in de Vrije Standaardklasse. Hier heeft hij vele wedstrijden in gereden, maar is een aantal jaren geleden met deze klasse gestopt. Toen is hij overgegaan op de Rodeoklasse. Ook is hij vorig seizoen vaak actief geweest in de Bangerstox, onder andere in Emmen. Daarnaast is hij monteur van Jacob Kuil.

Maar vanaf dit seizoen neemt Jannes weer plaats in een Vrije Standaard. Afgelopen jaren heeft hij wel eens de supersnelle rode auto van Kuil bestuurd, maar er is hard gewerkt aan een nieuwe bolide voor hemzelf. Deze is gebouwd door Tammeling Montage op basis van een Audi. Hieronder vindt u de eerste beelden van het nieuwe frame. Zodra er meer te melden is over deze auto, wordt het uiteraard op deze pagina bijgewerkt!


#235 Jannes Formsma .. Bangerstox Emmen