Webmaster

Beste bezoeker,

Bij het bezoeken van een website is het ook leuk om te weten wie er achter de schermen de zaken bijwerkt. Daarom deze introductie.

Ik ben Patrick Huisman, 18 jaar en woonachtig in Blijham. Sinds ongeveer 1999 bezoek ik de wedstrijden in Ter Apel en Blijham. De jaren erna zijn de evenementen alleen nog maar toegenomen. Denk hierbij aan Alteveer, Termunten, Rütenbrock en Ten Boer. Inmiddels wordt bijna ieder weekend 1 of 2 wedstrijden bezocht. Hiervan zullen dan de foto’s en uitslagen terug te vinden zijn op deze website. Maar ook lever ik foto’s aan diverse media.

In 2005 ben ik begonnen als fotograaf en verslaggever bij de “Finish”. In bijna ieder nummer zijn artikelen van mij te vinden. Begin 2008 ben ik benaderd door de “Racing Actueel”. Ook hiervoor heb ik diverse artikelen en foto’s geleverd. Eind 2008 is er een nieuw tijdschrift bij gekomen, genaamd “Ovalnews Magazine”. Ook in dit blad zal materiaal van AutospeedwayOnline.nl te vinden zijn. Naast deze tijdschriften wordt af en toe ook een verslagje en foto aan “Inside Stockcar” geleverd. Oftewel, overal komt u ons tegen! En of het nog niet genoeg is .. regelmatig kunt u een stukje tekst en een foto van me vinden in diverse kranten, o.a. “De Weekkrant”.

Hoe is het allemaal begonnen? Na het bezoeken van enkele wedstrijden een aantal jaren geleden wou ik zelf ook wel graag meedoen aan de autocross. Ik kwam op een leeftijd dat de mogelijkheid bestond om mee te doen in de Juniorklasse. Maar helaas .. de mogelijkheden waren er niet. Jammer genoeg mis ik de kennis van het technische gedeelte van de auto en zonder dat kom je niet ver. Deze optie moest ik dus helaas aan me voorbij laten gaan. Toen begon ik een beetje te spelen met Frontpage, een programma om websites te maken. Eerst liep dit op niets uit. De pagina’s werden niet zoals ik graag zou willen. Tot ik een programma vond waarbij een website te maken was door te knippen en plakken. Stukje bij beetje kreeg ik het bouwen onder de knie en kreeg ik kennis van html. Zo heb ik inmiddels diverse sites kunnen maken. Maar jammer genoeg kan ik nog lang niet alles, dus zal het nog steeds een leerproces zijn.

Wat wil ik met de website bereiken? In mijn ogen is het zeer belangrijk om deze tak van autosport goed te promoten. Helaas wordt vaak gedacht dat autocross een stuk land met “kerkhof-auto’s” is. Maar als je ziet hoe de wagens tegenwoordig gebouwd worden. Het wordt steeds professioneler. Ook de aandacht die er de laatste tijd op de televisie aan wordt geschonken, is naar mijn idee een zeer goede zaak. Samen zullen we toch de sport in stand moeten houden.

Verder wil ik kwijt dat de website steeds beter bekeken wordt. De bezoekers zijn in vergelijking met vorig jaar ruim verdubbeld. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor het bezoeken en promoten van de website en ik hoop dat er in de toekomst weer een verdubbeling in de bezoekersaantallen is te zien.

Ik wens u een prettig verblijf op de website en mocht u vragen en/of suggesties hebben, dan kunt u zeker contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Patrick Huisman
AutospeedwayOnline.nl

webmasterAO2