Rob Busscher

03 december 2012
Na enkele maanden nemen we weer een kijkje in de keuken van Rob Busscher. Hij werkt aan een Honda Civic, waarmee hij zal deelnemen in de Sportklasse in Ter Apel. Het project is weer met grote stappen gevorderd. De eerste meters zijn gemaakt, nu zal hij zich kunnen richten op de afwerking en de afstelling. Hieronder een foto-update:


22 februari 2012
Rob Busscher uit Denekamp staat dit seizoen aan de start met een geheel nieuwe wagen. Hier wordt momenteel volop aan gewerkt.

Vorig jaar, 25 september 2011, heeft Rob één wedstrijd in de Superklasse gereden in Ter Apel. Dit was met een achterwiel aangedreven Honda CRX met een Blackbird motor. Aan het einde van het seizoen is de wagen te koop gezet en al snel meldde zich een koper. Na de verkoop is Rob begonnen met een nieuw project.
Het oog is gevallen op een Honda Civic, waar hard aan gewerkt wordt. De auto is al compleet gestript en zal goed onder handen worden genomen. De kooi is geplaatst door Busscher Rolkooibouw. Waarschijnlijk gaat hij met deze wagen in de Sportklasse rijden, maar hier is hij nog niet helemaal over uit.


Superklasse Ter Apel 25 september 2011