25 oktober 2012

Newsflash .. Racingteam Ottens volgend jaar in Sportklasse

In 2013 maakt Racingteam Ottens de overstap naar een andere klasse, namelijk de Sportklasse. Hiervoor hebben zij de VW Golf carrosserie van Jan Luth overgenomen. Zes jaren lang heeft het team met een VW Scirocco type 2 gereden in de Standaard 2000 8V. Hiermee zijn diverse successen geboekt, waaronder het Nederlands Kampioenschap in 2010. Dit jaar behaalde het team een vierde plaats in het Nederlands- en NNO Clubkampioenschap. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Volgend seizoen gaan ze zich richten op de Sportklasse. Hiervoor is de VW Golf carrosserie van Jan Luth aangeschaft, welke deze winter geprepareerd zal worden. Luth reed enkele jaren met deze auto en wist in 2008 het Nederlands Kampioenschap op zijn naam te schrijven. In 2010 reed hij voor het laatst in Ter Apel en sindsdien staat de wagen stil. Hier gaat team Ottens nu verandering in brengen. We houden u op de hoogte van de vorderingen. Kijk ook eens op www.racingteamottens.nl.

Ben je ook een nieuwe auto aan het bouwen, heb je een nieuwe auto aangeschaft of verander je van klasse? Nieuws is altijd welkom! Laat dit weten via het contactformulier.


De VW Scirocco in de Standaard 2000 8V .. Ter Apel 2012


Jan Luth in de Sportklasse .. Ter Apel 2010. Het nieuwe wapen van Team Ottens in 2013.

In: Newsflash @ 18:56 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Racingteam Ottens volgend jaar in Sportklasse