3 november 2012

Rodeoklasse NOV Lelystad 2013

De NOV wil in 2013 van start gaan met een vernieuwde rodeo klasse, namelijk ‘Low budget Rodeo klasse’. Definitie low budget rodeo klasse: Een klasse waarbij je al met een klein budget kunt mee rijden, opgefokte motoren, dure schroefsets, racebanden zijn absoluut NIET toegestaan. Het moet een klasse worden die zo betaalbaar mogelijk is, waarbij licht contact is toegestaan.

Er wordt gereden met 4 en 6  cilinder motoren, net als bij de ACON, wat altijd prachtige wedstrijden oplevert.

Het reglement is zo opgesteld dat deze toegankelijk is voor zowel NHK- als ACON goedgekeurde auto’s. Met enige uitzondering dat er niet gereden mag worden met betongaas. En natuurlijk minimale verstevigingen.

Op dit moment hebben we al een ruim deelnemersveld, met een mooie variatie tussen voor- en achterwiel aangedreven auto’s, de verwachtingen zijn ook dat dit uitloopt tot een mooie, succesvolle, maar vooral een volle raceklasse.

Dus heb je nog een NHK of ACON auto staan, en lijkt het jou wat om op het asfalt te rijden zonder dagen aanpas werk te hebben, meld je dan aan bij michel_stender@hotmail.com

Ook voor het complete reglement, vragen, ideeën of suggesties kunnen jullie mailen naar michel_stender@hotmail.com

In november zal een avond georganiseerd worden om nog even alle punten door te nemen, dit lijkt me een mooi moment voor de organisatie en de rijders om te kijken in hoeverre iedereen geïnteresseerd is.

Wij bieden jullie de kans om 10 keer per jaar op het asfalt te rijden, maar niks is verplicht!

Met sportieve groet,
Michel Stender

In: Nieuws @ 12:56 — Reacties uitgeschakeld voor Rodeoklasse NOV Lelystad 2013