23 juni 2013

Mededeling Euro Pokal Hoogkerk

Door een ernstige ziekte van een van de bestuurders van WRO-Promotions, moeten wij u helaas mededelen, dat WRO-Promotions de Euro Pokal Autocross op 24 en 25 augustus niet gaat organiseren.

Gezien de herstelperiode, die toch behoorlijk lang zal worden, zijn wij helaas genoodzaakt om deze moeilijke beslissing te nemen. Daarom zal WRO-Promotions eerst tot eind 2014 geen evenementen gaan organiseren. Wij willen alle mensen die reeds veel energie in dit evenement hebben gestoken, hartelijk danken voor jullie inzet. Sponsoren worden nog schriftelijk op de hoogte gesteld.

Maar…
De ACV Opsterland is bereid gevonden om de wedstrijd samen met de Euro Pokal organisatie te organiseren. De 2-uursrace zal niet verreden worden, wel zal de Vrije-standaardklasse aan de start komen.

Wij als WRO-Promotions wensen de ACV Opsterland veel succes met het organiseren van dit Euro Pokal weekend in Hoogkerk op 24 en 25 augustus.
Hopende op jullie begrip en er vanuit gaande dat de ACV Opsterland (die al vele grote NK-wedstrijden heeft georganisserd), er ook een fantastisch evenement van kan maken.

Met vriendelijke groeten,
WRO-Promotions

In: Nieuws @ 20:47 — Reacties staat uit voor Mededeling Euro Pokal Hoogkerk