11 mei 2010

Tweede wedstrijd Gronico HCD F2 Super Cup op 8 mei in Emmen

Op 8 mei is de 2e race in Emmen verreden, er is weer geweldig gestreden om de Gronico F2 HCD supercup.
Met een mooie op komst van 30 F2 rijders is er wederom een geweldige opkomst. Leuk om te horen dat er zoveel positieve reacties zijn onder de F2 coureurs, ze zijn allemaal zeer enthousiast over de nieuwe cup. Met een tussen klassement van 37 F2 rijders wordt er al goed gestreden om de plek voor de finalen, want diegene die zich het hoogst classificeren die starten in de grote finale op 20 juni vooraan.
Na de 2e wedstrijd staat het klassement met een nieuwe man op nummer 1 Sander Borst, op de 2e de plek Toon Schut en op de 3e plek Frits van Dis.

Op Hemelvaartsdag is de 3e wedstrijd voor de cup, er zijn er ook dan weer extra geld prijzen te verdien voor de cup, naast de dagprijzen van de FAC en natuurlijk die mooie stockcar standaard die iedereen graag wil winnen. Wat ook erg leuk is dat er speciale aandacht is voor de Gronico HCD F2 Supercup door o.a. Oval News, Stockcar Inside die er speciaal een leuk stukje over schrijven, Tonny Wissing die als allround fotograaf die prachtige foto’s voor ons maakt van de cup, waar hij speciaal van elke wedstrijd een dvd met foto’s van maakt.
Je kunt je weer op geven via de FAC site. We gaan weer strijden voor een prachtige wedstrijd.
Gr Yme

Bron: ASE Emmen

In: Nieuws @ 13:44 — Reacties uitgeschakeld voor Tweede wedstrijd Gronico HCD F2 Super Cup op 8 mei in Emmen