27 mei 2010

Nieuwe Datum Autocross Noordbergum

Namens het bestuur van de SACN:

Gistermiddag kregen we het trieste bericht dat Douwe v/d Veen, eigenaar van het land waar de autocross van Noardburgum zou worden gehouden, op 60 jarige leeftijd is overleden.
Het bestuur van de SACN vindt het door laten gaan van de autocross met feestavond op 5 juni a.s. zeer ongepast in deze situatie.
De eerdere beslissing om de autocross van 5 juni te verplaatsen is in deze de enige juiste beslissing.

Wij wensen de familie en vrienden van Douwe van der Veen erg veel sterkte toe.

Ook namens AutospeedwayOnline.nl wil ik familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd.

Wat gebeurt er met de autocross Noardburgum 2010:

Gisteravond heeft het bestuur van de SACN vergaderd en (in overleg met de familie van Douwe v/d Veen) een nieuwe datum voor de autocross Noardburgum gepland.

De nieuwe datum is: Zaterdag 24 juli ’10 (aanvang 11.00 uur, deelnemers om 9.30 uur aanwezig, regioklasse om 8.30 aanwezig)

De huidige inschrijvingen blijven gelden voor deze nieuwe datum. Wanneer je al op de deelnemerslijst (van 5 juni 2010) stond en ook al hebt betaald, maar je kunt op 24 juli ’10 niet deelnemen,
dan kun je dit tot uiterlijk 5 juni ’10 en uitsluitend via dit emailadres (of via de contactpagina op de website) kenbaar maken.
Afmelden na 5 juni ’10 betekent dat je het inschrijfgeld niet terug krijgt! (deelnemerslijsten staan op www.sacn.nl)

Nieuwe deelnemers in de standaardklasse of regioklasse kunnen na 6 juni ’10 kenbaar maken dat ze graag willen deelnemen.
Er zal gekeken worden hoeveel afmeldingen er op 6 juni a.s. zijn en hoeveel deelnemers er al op de wachtlijst staan.
Wij proberen dit zo correct mogelijk te behandelen, maar zijn daarbij wel afhankelijk van het tijdig en juist ontvangen van de gegevens.
Daarom reageren alleen via dit e-mailadres of via de contactpagina op de website!

Tot slot:
Vanuit het bestuur het verzoek om dit bericht te verspreiden onder andere autocrossers zodat een ieder op de hoogte is van de huidige stand van zaken.
Wij hopen jullie allen te ontmoeten op 24 juli aanstaande.

Vriendelijke groet,

Het bestuur SACN

In: Nieuws @ 14:32 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Datum Autocross Noordbergum