19 december 2009

Volop spektakel tijdens autosportgala 3e kerstdag in Leeuwarden

Sluit de kerstdagen dit jaar spectaculair af met actie en sensatie . Na twee dagen gezelligheid met de familie ook toe aan echte actie, dat treft u het dit jaar helemaal. Derde kerstdag zondag 27 december aanstaande, organiseert WRO promotions het spectaculaire autosportgala Race Rock in het WTC expo te Leeuwarden. Spektakel van de bovenste plank, Monster trucks, tanks, drift shows, auto’s die over de koprollen er komt werkelijk van alles aan de start tijdens dit unieke evenement in Noord Nederland. Nog nooit eerder werden de kerstdagen zo spectaculair afgesloten.

racerock1

Spectaculair programma
Maar liefst drie en een halfuur lang kunnen de bezoekers genieten van adembenemende snelheid, geurend rubber, gewaagde inhaal acties. Stunts met onbestuurbare auto. Europa’s enige echte Monster Jam truck die enkele wagens zal pletten als of het koek blikjes zijn. Van autocross tot stockcar racen en van de allernieuwste BMW racewagens tot Hot Rods ja zelfs omgebouwde tanks komen in actie om het publiek van het nodige vuurwerk te voorzien. En kan het nog gekker, ja hoor wat dacht u van een heuse jet-quad met straalmotor aandrijving of de snelste dixi van Europa ook met straalmotor. Ook Zuid Limburg en Duitsland worden goed vertegenwoordigt met de Hotrods en de formule Toyota coureurs.

racerock2

racerock3

Autocross
En de nieuwe Europees Kampioen autocross Glenn van Rosmalen speciaal voor Race Rock komt hij naar Leeuwarden. Het stickerland drift team. Driften is momenteel helemaal hot en het stickerland team zal laten zien waarom, en komen met de Nederlandse top van de drift sport naar Leeuwarden, en zullen een speciale show weg geven.

racerock4

Radio NL
Dit alles word afgewisseld met live muziek verzorgd door Radio NL, die speciaal voor dit evenement nog een keer de populaire zomertour van stal hallen. Radio NL is te vinden bij het horecaplein wat omringd zal zijn door diverse verkoop stands. Tevens is er voor de jongste jeugd een springkussen beschikbaar. Na de succes volle stunt met de STIG op het zaailand, de druk bezochte auto en motorsport beurs Racing EXPO., zal WRO promotions Leeuwarden wederom op de kaart zetten als autosport stad van Noord Nederland met dit uniek evenement.

Info
Bezoek de website www.racing-expo.nl of www.wtcexpo.nl en bestel uw toegangskaarten online en bespaar vijfeuro op de entree, maar vooral lange wachtrijen voor de kassa’s. Smiddags gaan de deuren op 12.00 uur open en savonds om 18.00 uur.  Nog niet eerder werden de kerstdagen zo spectaculair afgesloten als dit jaar.

racerock5

Bron: Pers Racing-Expo (www.racing-expo.nl)

In: Nieuws @ 13:50 — Reacties uitgeschakeld voor Volop spektakel tijdens autosportgala 3e kerstdag in Leeuwarden