27 juli 2010

Persbericht Swarte Cross Blije

De organisatie, deelnemers, artiesten en publiek zijn aan het aftellen; de bouwvakantie is begonnen en dat betekend dat de mouwen moeten worden opgestroopt voor de aanstaande Swarte cross in Blije.

De inschrijvingen zijn op 1 juli jl. gestart en de teller staat bij het schrijven van deze brief op 161 heren en dames die mee willen doen aan de Swarte cross. Er kan tot 1 augustus ingeschreven worden. De Núvere weinen mogen tot de dag van de cross blijven opgeven.

De Swarte cross van Blije is al 3 jaar de “illegaliteit” ontstegen maar wil zich blijven onderscheiden van reguliere autocrossen. Vandaar dat er ludieke klassen aan het programma zijn toegevoegd. Naast de standaard 1600 cc, standaard 2000 cc en stockcars F1, zullen er motoren om de eer strijden en is er een âlde lullen- en een damesklasse. Als hekkensluiter is er deze editie voor het eerst de Núvere weinenrace. Het publiek mag bepalen wie er in deze klasse met de €750,- vandoor gaat.
Traditie is de door de organisatie bedachte en uitgevoerde stunt(s).

Dit jaar ook voor het eerst; live muziek! De Hûnekop zal proberen boven het motorengeweld uit te komen met hun humoristische repertoire.
Aan de kleintjes is ook gedacht; er is een springkussen, een zandbak en er zijn loopautootjes voor hen op het terrein aanwezig.

Voor de echte helden rijden er (ook voor het eerst) 2 duozitter-crossauto’s mee. Wie weet iets voor redactieleden met lef!!!!

Kortom…..voor elk wat wils op de Swarte cross van Blije!!!!

Zaterdag 14 augustus 2010
Swarte cross
Mieddyk 6, 9171 GD Blije
aanvang 11:30 uur.
Entree: tot 12 jaar gratis, 12-16 jaar €4,- en vanaf 16 jaar €10,-

Met vriendelijke groet
Swarte cross team.
www.swartecrossblije.hyves.nl
swartecrossblije@gmail.com

In: Nieuws @ 13:26 — Reacties uitgeschakeld voor Persbericht Swarte Cross Blije