26 augustus 2010

Informatie voor deelnemers ovalraces 29 augustus

Ter Apel- Aanstaande zondag 29 augustus a.s. zal er weer gestreden  worden om de punten voor het Internationale AutoCircuit.nl  Nederlands- en NNO Clubkampioenschap Ovalracing. Daarnaast zullen de  National Hotrods aanwezig zijn om te gaan strijden om de EuroMaster  titel en de punten voor hun NHRRG kampioenschap 2010.

In gebruik name Mylaps transpondersysteem
Vanaf aanstaande zondag is het gebruik van AMB MX transponders in alle klasses verplicht!!! De transponder dient (met uitzondering van de F2’s) op minimaal 180 cm vanaf de voorzijde van de auto, op de bodem in de auto geplaatst worden, met daaronder een gat, zodat het signaal vrij naar het asfalt kan worden doorgegeven. Het gat dient ongeveer zo’n 15 bij 15 cm te zijn. Coureurs die hun transponder bij de NNO besteld en betaald hebben kunnen deze a.s. zaterdag op de training of zondag tijdens de wedstrijden (opgeladen) afhalen. Daarnaast heeft de NNO ook nog enkele transponders beschikbaar voor de kortingsprijs van € 215,-, op = op. Deze transponders kunnen ook nog dit weekend gekocht worden. Daarnaast is er voor degene die nog niet beschikt over een transponder de mogelijkheid deze te huren van de NNO. De huur bedraagt € 50,- per wedstrijddag en € 100,- borg. De transponder dient aan het einde van de wedstrijddag weer ingeleverd te worden, waarna de borgsom zal worden geretourneerd.

Training Zaterdag 28 augustus;
– Juniorenexamen (theorie + praktijk) om 10:30 uur, alleen mogelijk  bij opgave via info@ovalracing- terapel.nl
– Poort rennerskwartier vanaf 12:45 uur open
– Training juniorenklasse uitsluitend tussen 13:00 uur en 14:00 uur.  Dus deelnemers junioren klasse dienen vroegtijdig aanwezig te zijn  voor deze training. Deze tijd wordt speciaal voor deze klasse  gereserveerd.
– Aanvang training overige klasses 14:00 uur – 17:00 uur
– Kosten training 10,- + 45,- inschrijfgeld (bij inschrijving  training te voldoen) voor deelname aan de wedstrijden van zondag 29 augustus a.s.
– KNAF (dag) licentie verplicht, let op bij gebruik van een  daglicentie dient een geldig rijbewijs te worden getoond. Geen  rijbewijs, betekent dat men niet kan starten.

Wedstrijden Zondag 29 augustus
-LET OP: AMB MX TRANSPONDERS VOOR ALLE KLASSES VERPLICHT!!!
– Inschrijving voor ALLE klasses van 8:30 uur tot 10:00 uur in Cafe De  Drie Musketiers (AnyTyme)
aan de Hoofdstraat 24 in Ter Apel. KNAF (dag) licentie verplicht.  (ook alle Stockcar Formule 2  & Hotrod coureurs dienen zich in te schrijven op  het inschrijfbureau)
– Géén trainingsmogelijkheden.
– Verplichte technische keuring van 9:00 tot 11:00 uur op het circuit.  (ook voor Stockcar Formule 2 & National Hotrods)
Let op; de coureur/inschrijver is verplicht om zelf zijn auto aan te  bieden aan de Technische Commissie, daarnaast dient hij zijn eigen  pakket van helm, veiligheidskleding (balaclava,nekband  Nomex 3,  onderkleding, raceoverall, handschoenen en schoenen) ook aan te bieden voor de keuring.
– Verplichte rijdersbriefing om 11:30 uur bij de jurytoren. Niet  aanwezig bij briefing, is ook geen startbewijs.
– Start wedstrijden is om 12:00 uur.
– Deelname door de volgende klasses; Junioren, Standaard 1400,  Standaard 2000 8V, Standaard 2000 16V, Sportklasse, Superklasse, BMW  325I E36 CUP, Stockcar Formule 2 en National Hotrods. Alle klasses  rijden drie manches en één finale.
– Een half uur na afloop van de laatste finales vinden in de kantine  de uitreiking van de dagwinnaars in  iedere klasse plaats.

Bron: NNO Ter Apel

In: Nieuws @ 18:21 — Reacties uitgeschakeld voor Informatie voor deelnemers ovalraces 29 augustus