31 augustus 2010

Autocross 4 September Lellens AFGELAST

Helaas moeten wij jullie vertellen dat de cross van 4 september is afgelast, wij hebben de afgelopen periode zo veel regen gehad dat het nu nog onmogelijk is om het gewas dat nu nog op het land staat eraf te krijgen en tijdig droog te krijgen.

En al zou dat mogelijk zijn geweest dan was het nog de vraag geweest of de ondergrond droog genoeg zou zijn om fatsoenlijk het land op te komen en laat staan eraf na een dagje cross.

Lellens is een harde kleibaan, maar met het weer van de afgelopen periode is het daardoor zo nat dat het niet tijdig hard genoeg zal zijn om een mooie snelle baan te hebben.

Daarom is het besluit gevallen om de komende wedstrijd af te lasten en onze aandacht te richten op 25 september in Lellens dan is het gewas tijdig van het land en kunnen we ruim van te voren de baan klaarmaken voor onze laatste cross van het seizoen.

Alle inschrijvingen van 4 september zullen wij automatisch doorschuiven naar 25 september.

25 september zal een drukke, gezellige en hopelijk een hele mooie dag worden voor ons en natuurlijk ook voor jullie als coureur.

Agenda:
• ONK vrijestandaard (incl. dag en clubkampioenschap)
• Standaard klasse tot 2 liter
• Standaard klasse boven 2 liter
• 1400 cc klasse
• Renault 4 klasse
• BANGERSTOX
• STOCKCAR F1
• Medewerkers race (hiervoor willen wij vragen of de coureurs tot 2 liter hun auto hiervoor beschikbaar willen stellen en jij kan dan als ruil de plaats innemen van diegene aan wie jij je auto afstaat.)

Voor elke klasse is inschrijving nog steeds mogelijk via info@nncro.nl

Gelijk nog even een dringende oproep aan de rijders dat men een uur eerder aanwezig moet zijn zodat wij om 11.00 van start kunnen gaan dit i.v.m. met het drukke schema en omdat het ook eerder donker is ‘s avonds.

De prijsuitreiking zal ongeveer een half uur na de cross plaats vinden in de schuur van de boer waar wij een ieder de mogelijkheid bieden om daar nog een hapje en drankje te genieten onder het genot van live muziek en een afsluiting feest van het seizoen en teven een afscheid feestje van een vrijestandaard coureur (als rijder).

Er bestaat de mogelijkheid om voor de coureurs die van ver komen te overnachten bij de boer op het land te slapen er is toilet en sanitair aanwezig. ( dit geld zowel voor de nacht voor de cross als de nacht na de cross.

Wij hopen dat jullie allemaal met vele getallen zullen komen en er een gezellige dag van gaan maken.

Het bestuur NNCRO

Lellens 4 september afgelast

In: Nieuws @ 09:30 — Reacties uitgeschakeld voor Autocross 4 September Lellens AFGELAST