28 november 2010

Kerstballenrace, kampioensfeest, bangerstoxklasse 2011 (ASE Emmen)

27 december gaan we voor de laatste keer dit jaar op Emmen racen; bangers en bangerstox! Sinterklaas moet nog eerst de daken op, maar wij zijn al weer met de gedachten bij de kerstballenrace met warme kampvuurtjes, rookworsten en snert! Hiervoor kan een ieder zich weer opgeven via onze email adressen:
voor bangers: bangersemmen@hotmail.com
en voor de bangerstox: bangerstoxemmen@hotmail.com

Vorig jaar is deze wedstrijd helaas afgelast ivm met een dik pak sneeuw, dit jaar kan weinig ons nog tegenhouden!! De baan is het hele jaar al bikkelhard en goed en ook de toegangswegen naar de baan zijn inmiddels verbreed en daardoor zijn de kansen dat het doorgaat simpelweg aanzienlijk groter! Deze bangerwedstrijd zal ook gewoon mee tellen voor het klassement en word daarom ook nog heel spannend,er is nog van alles mogelijk.

De ASE banger-kampioen 2010 zal gehuldigd worden op 22 januari 2011 in Sneek tijdens het kampioensfeest van de ASE. Tevens zullen daar alle baankampioenen gehuldigd worden. Hieraan vast zit natuurlijk een groot knalfeest voor iedereen!! Het gehele gebeuren vind plaats op 22 januari in het ruitersport centrum van Sneek aan de Pim Mulierstraat 7 te Sneek. Verdere info hierover volgt op onze site.

27 December zullen we ook gaan beginnen met transponders voor de bangerstox,dit zal een proef zijn voor volgend jaar dus nog niet verplicht! Zoals bekent gaat het volgend jaar wel door om te rijden met transponders in de bangerstox, voor in Emmen maar er komen ook 3 wedstrijden bij op het circuit in Blauwhuis in Friesland. Dus er zullen volgend jaar minimaal 6 wedstrijden zijn voor de bangerstox waar we een mooie kampioenschap van kunnen maken.

Iedereen fijne feestdagen toegewenst en tot ziens op 27 december in Emmen,

Christian, Evert, Klaas, Lennert, Pieter

Bron: ASE Emmen

In: Nieuws @ 14:27 — Reacties uitgeschakeld voor Kerstballenrace, kampioensfeest, bangerstoxklasse 2011 (ASE Emmen)