12 december 2010

Newsflash .. Verhuizingen in de Vrije Standaard (4x nieuws)

Het winterseizoen is nu echt in volle gang. Alle wedstrijden zijn achter de rug en dus tijd voor de voorbereidingen op volgend jaar. De één bouwt een nieuwe wagen, de ander neemt een complete auto of alleen het frame van iemand over. Zo ook in de Vrije Standaard. Er zijn nogal wat verschuivingen gaande in de provincie Groningen en Drenthe.

Allereerst kan gemeld worden dat de Opel Astra-carrosserie van Crossteam Oldambt is overgenomen door Bennie van Houten. Hiermee zal hij bij o.a. bij de NNCRO gaan rijden. Ook staan wedstrijden in Rütenbrock, Eelde en de dorpscrossen in Wehe den Hoorn, Warffum en Zandeweer op het programma. Maar welke wedstrijden daadwerkelijk verreden gaan worden is nog niet bekend.

bennievanhouten
Bennie van Houten .. Lellens 2010.

exteamoldambtnuvanhouten
Berend Perdok in Kollum 2010. Met deze wagen zal Bennie van Houten in 2011 aan de start staan.

Om nog even bij Crossteam Oldambt te blijven .. dit team heeft de Vrije Standaard-frame van Hielke Hindriks nu in het bezit. De motor afkomstig uit de Astra zal hierin geplaatst worden en Berend Perdok zal deze wagen gaan besturen. Het is de bedoeling dat dit team ook komend seizoen weer bij de NNCRO en de NAC zal gaan rijden. Binnenkort meer over dit team.

exhindriksnuteamoldambt
Dit frame is nu in handen van Crossteam Oldambt.

En als men denkt dat Hielke Hindriks nu zonder crossauto zit, die heeft het mis. Hij is inmiddels ook al weer voorzien van een nieuwe bolide, namelijk de knalrode Volvo van Jacob Kuil. Deze auto zal worden aangepast van Volvo naar Volkswagen. Voor Jacob wordt een compleet nieuwe Vrije Standaard gebouwd. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar nog niet op de baan verschijnen. In loop van volgend seizoen wordt de auto opgebouwd. Hierover wordt u uiteraard op de hoogte gehouden op deze website.

exkuilnuhindriks
Met deze bolide zal Hielke Hindriks op de wedstrijden verschijnen. Al zal de wagen wel de nodige aanpassingen krijgen.

In: Newsflash @ 19:45 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Verhuizingen in de Vrije Standaard (4x nieuws)