15 december 2010

Nieuws NNCRO (o.a. Vrije Standaard 1400cc)

We hebben het seizoen 2010 weer achter de rug en hebben alweer de nodige dingen ondernomen om het komende seizoen weer fris van start te gaan.

De data voor 2011 zijn voor zover al gepland en de aanvragen voor de vergunningen gaan weer de deur uit.

Wij hebben een paar kleine aanpassingen in het reglement doorgevoerd en een ieder moet dit voor zijn eigen klasse even doornemen zodat deze niet voor verassingen staat komend seizoen.

De grootste wijziging heeft plaats gevonden in de 1400 klasse deze is nu opgesplitst in 2 klasses.

De eerste klasse is de standaard klasse tot 1400cc, dit is een klasse waarbij men het voertuig standaard behoort te hoeden en de opzet hiervan is net als de andere standaard klasses en wij gaan ervan uit dat deze klasse nu meer toegankelijk voor meerdere rijders die graag bij ons willen rijden maar voorheen door de snelle jongens geen kans kregen om te strijden voor de prijzen.
De tweede klasse is de vrijestandaard tot 1400 cc dit is eigenlijk in grote lijnen het oude 1400 klasse alleen is deze bedoeld voor de coureurs die wat sneller wil rijden en naar alle waarschijnlijkheid iets meer te besteden heeft of over heeft voor z’n hobby (dit laten wij in het midden).
Het uiteindelijke doel hiervan is om een voller veld te krijgen en mooiere wedstrijden waar de coureur en niet te vergeten het publiek meer plezier aan kan beleven.

Verder hebben wij de nodige voorbereidingen getroffen voor het Open NK vrijestandaard en een rodeoklasse.

Een ieder kan zich dus weer gerust opgeven voor het komende seizoen om weer een geweldig cross seizoen te hebben.

Wij hopen jullie dan ook allemaal weer te zien het komende seizoen en wensen een ieder voor nu alvast fijne feestdagen en een goed begin van het komende jaar.

Groet bestuur NNCRO

Bron: NNCRO

De NNCRO heeft tevens een compleet vernieuwde website gekregen. Bekijk hem op www.nncro.nl.

In: Nieuws @ 20:39 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuws NNCRO (o.a. Vrije Standaard 1400cc)