17 december 2009

Nieuw seizoen, nieuwe website

U bent zojuist beland op de spiksplinternieuwe website van AutospeedwayOnline.nl. We hebben er voor gekozen om nog niets bekend te maken en het uit te laten komen als een verrassing. De bedoeling was om de nieuwe site op 1 januari 2010 te lanceren, maar wegens de vele updates die liggen te wachten, is gekozen om hem eerder online te zetten. Zo kan het alvast een beetje gevuld worden.

Misschien denkt u, weer een nieuwe lay-out? Dit was ook de vraag die ik me stelde voor er met een nieuw ontwerp werd gestart, omdat begin 2009 ook al een grote wijziging was doorgevoerd. Maar de keuze was min of meer noodzakelijk. De website van afgelopen seizoen was niet op ieder beeldscherm even goed te bekijken. Ook het bijwerken ging niet zoals het moest. Het nam veel tijd in beslag en alles moest handmatig. Nu is, met dank aan RobinHuisman.nl, gekozen voor een systeem om het nog sneller te updaten en u sneller van nieuws, foto’s, uitslagen en nog veel meer te voorzien. De lay-out zal (hopelijk) nu wel op de meeste beeldschermen goed te bekijken zijn. Tevens is gekozen voor een frissere en modernere uitstraling. Niet meer de donkere kleuren zwart, rood en blauw. Hier is nu ook wit aan toegevoegd om de leesbaarheid en overzicht te vergroten. En er is RSS toegevoegd, zodat u makkelijk en snel op de hoogte kunt worden gehouden van de laatst toegevoegde nieuwtjes.

Zoals vaak bij veranderingen zult u er misschien even aan moeten wennen, maar ik heb het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Graag horen we uw reactie en mochten er op- of aanmerkingen zijn of een foutmelding, dan horen wij dit uiteraard ook graag. Ook nieuw op de site .. er bestaat de mogelijkheid om op nieuwsberichten te reageren onder aan het artikel.

Nog niet alle pagina’s zijn ingevuld, maar dit zal in loop van de tijd zeker worden bijgewerkt. Tevens zal de oude website ook nog gewoon bereikbaar blijven. Deze kunt u bezoeken met de knop “Oude Website” in het bovenste menu.

Verder wensen wij u prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2010.

Met vriendelijke groeten,

Patrick Huisman en Robin Huisman

De NOV (Lelystad) is van plan om in seizoen 2010 te beginnen met een nieuwe lichte contactklasse als hiervoor genoeg animo is.
De bedoeling is een klasse waarin men met een minimaal budget aan de start kan verschijnen. De eerste gedachte is dat er alleen maar voorwielaangedreven auto’s worden toegelaten met een bepaald max. vermogen (fabrieksopgave) en een onder- en bovengrens voor het kentekengewicht. Uiteraard zullen het standaardauto’s moeten zijn waarbij geen enkel onderdeel nieuw mag zijn.

Echter staat er op dit moment nog helemaal niets vast en daarom vraagt de NOV om jullie mening.
Voorstellen, ideeën en meningen hierover kunnen gestuurd worden naar info@vanhaarlemautodemontage.nl

Bestuur NOV

In: Nieuws @ 16:29 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuw seizoen, nieuwe website