3 maart 2011

Legitimatie bij de Nac in 2011 en Nieuwsflits

De Nac rijdt volgens de regels van de Knaf en we hebben als coureurs en medewerkers dan ook allemaal een licentie. voor de bijschrijvers is er altijd een daglicentie, waardoor je als rijder, maar ook als medewerker goed verzekerd bent.

Voor een coureur geld uiteraard de eis dat je een geldig rijbewijs moet hebben..Hier wordt soms toch mee gesjoemeld, wat bij de Nac net als bij de Knaf niet wordt geaccepteerd!!
De reden hiervan is: Als je geen geldig rijbewijs hebt, ben je ook niet verzekerd!! EN DAT RISICO MOET JE NIET EENS WILLEN NEMEN!!

We gaan hier dit jaar op controleren bij het inleveren van de loopbriefjes in de jurybus, Het is dus belangrijk om je Rijbewijs en Licentie elke cross mee te nemen en te laten zien in de jurybus.

Nieuwsflits:

– Het Rodeo reglement heeft één aanvulling, op een punt van het technisch reglement.

– De Nac gaat dit jaar iedere cross één klasse Dubbel Prijzengeld uitkeren, dit i.v.m het 30 jarig bestaan van vorig jaar. Voor meer info zie de Race Agenda op de website van de NAC.

– Iedereen die nog lid wil worden dient te betalen voor 15 maart. Anders kunnen wij nooit de ledenadministratie rondmaken, en dan kun je niet opgenomen worden in het programmaboekje.

– Voor informatie over het afhalen van de ledenkaarten, klik hier.

– De voorkeuring van de Standaard en Vrije Standaard is gepland op 19 en 26 maart. Verdere info volgt nog.

Bron: NAC Autocross

In: Nieuws @ 20:29 — Reacties uitgeschakeld voor Legitimatie bij de Nac in 2011 en Nieuwsflits