13 maart 2011

Uitnodiging voor vrije standaard coureurs (MAB Texel)

Dit jaar hebben wij helaas, door verschillende redenen, te weinig rijders in de 4 cilinder vrije klasse. De MAB Club heeft daarom besloten om (bij wijze van proef) alleen dit jaar rijders van de vaste wal een kans te geven om een volledig seizoen voor het Texelse klassement mee te rijden.

Daarom willen wij alle Nederlandse vrije standaard coureurs de kans geven om zich in te schrijven. Er zijn in totaal 10 startplaatsen beschikbaar, die wij onder alle opgegeven coureurs gaan verloten. De auto’s dienen volledig aan het Texelse technische vrije standaard reglement te voldoen en de rijders en aanhang dienen zich te gedragen volgens het Texelse algemene autocross reglement.

De wedstrijd datums zijn dit jaar 23 en 24 juli (crossweekend) en 21 augustus. Tevens is er voor de rijders welke een startplaats hebben gekregen de mogelijkheid om te trainen op 3 april, 14 mei en 19 juni. Alle deelnemers dienen beide wedstrijddata aan de start te verschijnen.

De deelnemers dienen zich volgens het MAB reglement in te schrijven.
De totale kosten bedragen:
Lidmaatschap MAB club € 10,00
NAB licentie/verzekering € 52,00
inschrijfgeld/baangeld € 18,00

Indien u kans wilt maken op een startplek dient u een volledig ingevuld MAB inschrijfformulier, N.A.B. licentie formulier inclusief een kopie van een geldig rijbewijs en een recente pasfoto per post op te sturen naar MAB Club Texel, Postbus 117, 1790AC Den Burg.

Het M.A.B. inschrijfformulier kunt u hier downloaden:
www.mabclub-texel.nl/bestanden/Inschrijfformulier%20MAB%202011(1).pdf

Het N.A.B. licentie formulier kunt u hier downloaden:
www.mabclub-texel.nl/bestanden/Licentieaanvraag%20NAB%202011(3).pdf

Het reglement Vrije standaard kunt u hier downloaden:
www.mabclub-texel.nl/bestanden/Reglement%204-Cilinder_definitief_2011(3).pdf

www.mabclub-texel.nl/bestanden/wedstrijd-trainings%20reglement%202011_definitief(2).pdf

Let op dit is een eenmalige kans, die wij bij hoge uitzondering willen geven aan alle rijders van de vaste wal. Om teleurstelling te voorkomen dient u er zeker van te zijn dat u beide wedstrijddata aan de start kunt komen.

De kosten voor de boot en de overnachting zijn voor eigen rekening!

Alle opgaven dienen voor 31 maart 2011 bij ons binnen te zijn, daarna gaat een onafhankelijke commissie van de MAB Club de 10 startplekken verloten. Indien u bent ingeloot krijgt u bericht en dient u binnen 8 dagen de verschuldigde kosten te betalen. Is er geen betaling binnen vervalt uw startplek en wordt deze aan iemand anders gegeven.

Het algemene MAB reglement kunt u op de website van de MAB downloaden.

Bron: MAB Texel

In: Nieuws @ 19:15 — Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging voor vrije standaard coureurs (MAB Texel)