22 maart 2011

Newsflash .. Racingteam Ooyevaar bijna klaar voor nieuw seizoen

Nog even en dan begint ook voor de Vrije Standaardklasse het seizoen weer. Velen zijn nog druk aan het voorbereiden, zo ook Racingteam Ooyevaar.

Linnie Krap zal dit jaar zijn tweede seizoen gaan rijden in de supersnelle Vrije Standaardklasse. Vorig jaar is het hem zeer goed bevallen en hij werd tevens “Rookie of the year”. Voor dit jaar staan weer tal van wedstrijden op het programma. Zo zullen er wedstrijden gereden gaan worden in Noord-Holland, Friesland en Groningen. Maar voor de wedstrijden beginnen is de wagen flink aangepakt. De carosserie is weer strak gemaakt door Kok Metaal. Van Kronenburg heeft de motor nagekeken. Inmiddels is het frame ook al gespoten. Dus binnenkort kan alles weer in elkaar worden gezet en is hij klaar voor een nieuw seizoen.

Ook Lowie Hoedt Jr. zijn wagen heeft de nodige aandacht gehad en staat er nu weer strak bij. Hier kunnen de onderdelen ook weer ingebouwd worden. Zoals het nu lijkt zal Lowie op 16 april aan de start verschijnen in Ten Boer, maar 100% zeker is dit nog niet.
Het is onbekend of de vader van Lowie, Lowie Hoedt Sr., dit jaar aan de start verschijnt. Vermoedelijk enkele wedstrijden voor het NHK.


Linnie Krap .. Eelde 2010


Lowie Hoedt Jr. .. Stedum 2010


Lowie Hoedt Sr. .. Emmen 2010

Linnie Krap:

Lowie Hoedt Jr.:

In: Newsflash @ 19:24 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Racingteam Ooyevaar bijna klaar voor nieuw seizoen