7 april 2011

Nog geen AMB MX transponder?? (NNO Ter Apel)

Ter Apel- Sinds het afgelopen seizoen is het gebruik van een AMB MX transponder door de deelnemers aan het Int. Nederlandskampioenschap Ovalracing verplicht.

Een groot aantal coureurs hebben inmiddels via de N.N.O. een transponder aangeschaft. Echter nog niet alle (nieuwe) coureurs zullen beschikken over een transponder. De voorraad transponders van de N.N.O. is inmiddels uitgeput, er zullen nog een zeer beperkt aantal transponders te huur worden aangeboden op de wedstrijddagen.

U kunt u transponder dan ook rechtstreeks bij de leverancier (Mylaps.com) aanschaffen via hun webshop. Deze is te benaderen via de volgende link;

Webshop Mylaps.com
http://www.mylaps.com/index.php/nl_dut/Websites/B2C/mx/shop

De NNO ontvangt na aanschaf van u transponder graag zsm u transpondernummer via info@ovalracing-terapel.nl, zodat u in het Mylaps tijdwaarnemingsysteem kunt worden opgenomen.

Montage-instructie; De transponder dient onder bepaalde voorwaarden gemonteerd te worden in de auto. De afstand tot het voorste deel van de auto (bumper) dient 180 cm te zijn. Daarnaast dient de transponder zo laag mogelijk, d.m.v. de bijgeleverde bevestigingsclip in de auto gemonteerd te worden en dient het signaal zonder enige tussenkomst van metaal of kunsstof naar beneden kunnen stralen. Er dient dus een gat onder de transponder, in de bodem te worden gemaakt. Daarnaast is het van belang dat de transponder volledig opgeladen is voor gebruik en dat met regelmaat de transponder (eens per drie maanden) wordt opgeladen als deze buiten gebruik is.

Bron: NNO Ter Apel

In: Nieuws @ 08:23 — Reacties uitgeschakeld voor Nog geen AMB MX transponder?? (NNO Ter Apel)