19 april 2011

Zware crash Danny Ver Elst tijdens openingraces Posterholt (Update 19-04) + Video

19 april 2011 (Operatie geslaagd)

Het volgende staat op de website van MRDaxRacing.com:

19-04-2011 Geslaagde operatie voor Danny
Afgelopen donderdag is Danny geopereerd in het AZM in Maastricht. Na het nu laat aanzien is de operatie geslaagd. Afgelopen zondag heeft Danny voor het eerst even zijn bed verlaten. Hij heeft nog wel veel last van hoofdpijn en is nog kort van adem. Dus naar de omstandigheden maakt onze Danny het redelijk goed. Wel zal Danny nog een hele lange tijd nodig hebben om te revalideren. Wij wensen van onze kant Danny veel sterkte en beterschap. Mocht er meer nieuws zijn dan kunt u dit lezen hier op onze site.


12 april 2011 (nieuwe info + video crash)

Op maandagavond stond het volgende op de website van MRDaxRacing.com:

Danny wordt Donderdag geopereerd in Maastricht
Kreeg gisteravond een telefoontje van de zus van Danny Ver Elst na vele onderzoeken. zijn de artsen tot een conclusie gekomen dat Danny twee gebroken rugwervels heeft en een gebroken nekwervel. Donderdag zal Danny in Maastricht worden geopereerd en daarna zal een lange periode van revalidatie volgen. Namens Danny zijn familie en de rest van het Dax Racing Team wil ik iedereen bedanken die op een of andere manier ons een hart onder de riem steekt. Mocht er meer nieuws zijn dat kunt u dat natuurlijk bij ons op de site lezen.

Onderstaande video met dank aan: Toppi Race DVD’s


11 april 2011 (’s middags)
In tegenstelling tot de berichten van deze ochtend hebben de artsen besloten om Danny niet naar Leuven te brengen. Het is op dit moment niet verantwoord om Danny over te plaatsen. Het is zelfs niet uitgesloten dat Danny in Maastricht zal worden geopereerd. Bij deze wil ik iedereen alvast bedanken voor de berichten en het medeleven. Danny Wil en mag geen bezoek hebben zodra de toestand het toelaat en hij en zijn familie er klaar voor zijn zullen we dit via deze site bekend maken ook over het eventuele kamernummer.

11 april 2011 (’s morgens)
Danny is gisteravond nog van het ziekenhuis in Roermond overgebracht naar het AZM in Maastricht. Dit voor geval er complicaties optreden hebben ze in het AZM meer mogelijkheden. Vandaag zal Danny naar het ziekenhuis in Leuven worden gebracht alwaar hij geopereerd zal worden aan zijn verwondingen.

Info met dank aan:MRDaxRacing.com

Wij wensen Danny heel veel sterkte en beterschap en hopen op een spoedig herstel.


10 april 2011
Tijdens de eerste manche van de BriSCA F2 race in Posterholt op het JaBa circuit is onze Danny bij een crash zwaar gewond geraakt. Danny heeft hierbij zwaar nekletsel opgelopen en zal morgen naar het ziekenhuis is Leuven worden gebracht waar Danny dan zal worden geopereerd. Danny zal deze nacht doorbrengen in het ziekenhuis in Roermond. U zult begrijpen dat dit voor het Dax racing team een zware klap is, wij verzoeken iedereen om even geen contact  met het team of familie op te nemen zodra er meer bekend is zullen we dat op deze site vermelden.

Bron: MRDaxRacing.com

In: Nieuws @ 17:59 — Reacties uitgeschakeld voor Zware crash Danny Ver Elst tijdens openingraces Posterholt (Update 19-04) + Video