11 september 2011

Newsflash .. Promotors kijken naar de toekomst

Niet alleen coureurs zijn plannen aan het smeden voor het volgende seizoen. Ook de organisaties kijken hoe zij het volgende seizoen hun programma weer aantrekkelijker kunnen maken voor zowel de coureurs als het publiek, bijvoorbeeld door het investeren in nieuwe klasses.

Zoals u wellicht hebt gezien of gehoord, is er in Lelystad een nieuwe lading asfalt gelegd. Om het huidige ovalcircuit ligt een nieuwe, grotere oval. Tijdens de wedstrijd van 14 augustus hebben hier een 3-tal ELMS-bolides op gereden. Misschien zit er een kans in dat we deze klasse in de toekomst ook kunnen bewonderen op dit circuit. Momenteel is hierover verder nog niets bekend, maar u wordt uiteraard op de hoogte gehouden.

Daarnaast heeft een “Legend” op 28 augustus een demonstratie gegeven op het circuit van Ter Apel. Deze bolide, met een Hayabusa-krachtbron, was overgekomen uit Engeland om hier enkele ronden te rijden. Mits het de coureur beviel, zou geprobeerd worden om volgend jaar met een groep rijders de oversteek te maken. We wachten af…


Foto: Fotosnakerider.nl


Video: Eedwinc

In: Newsflash @ 19:49 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Promotors kijken naar de toekomst