5 februari 2010

Gronico Hcd F2 supercup

Zoals iedereen misschien wel heeft vernomen zijn we druk bezig om een nieuwe cup op te zetten voor de Stockcar F2 klasse. We hebben de F2 gekozen, omdat er in deze klasse geen cup was waar in meerder wedstrijden moet worden gestreden voor punten. Na wat om ons heen te hebben gevraagd onder de rijders was er behoefte aan een goede cup, een cup waar wat te verdienen valt. Hiermee trek je rijders uit het hele land en misschien ook buitenlandse rijders. Om dat voor elkaar te krijgen zijn we op zoek gegaan naar sponsoren, we hebben al vele enthousiaste aanmeldingen. Om deze F2 cup te doen slagen zijn we nog dringend op zoek naar meer sponsoren.

We hebben de ASE en de FAC bereid gevonden om dit jaar hun banen beschikbaar te stellen tijdens de geplande races in 2010. Twee races op Emmen en twee races op Blauwhuis, in de toekomst zou dit naar meerdere banen uitgebreid kunnen worden. Per wedstrijd zijn er 3 dagprijzen los van de wedstrijden van de vereniging die dag, het zijn dus extra prijzen. Na die 4 wedstrijden krijgen we de grote finale met extra grote geld prijzen en mooie bekers.

Wat betreft de naam hebben we gekozen om onze de naam van onze grootste sponsor erin te vermelden, Gronico Hcd, Gronico Hcd F2 supercup. Natuurlijk waarderen we iedere sponsor, elke bijdrage is geweldig om de cup te kunnen realiseren. We willen aan alle sponsoren aandacht geven, door de namen te vermelden en om te roepen tijdens wedstrijden. Hoe meer geld hoe groter de prijzen.

We verrijden dus vier wedstrijden, er wordt gereden om punten, de rijders met de meeste wedstrijden en punten hebben voorrang om in de grote finale te komen.
Er mogen 25 rijders meerijden in de grote finale. Er wordt gereden onder het Brisca reglement.

De eerste datums zijn al bekend:
30 April  Blauwhuis   Fac
08 Mei    Emmen      Ase
13 Mei    Blauwhuis   Fac
05 Juni    Emmen     Ase
20 juni    Blauwhuis Grote Finale

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst zodat deze cup een succes wordt en voor herhaling vatbaar is in de toekomst.

Sponsoren kunnen zich aanmelden bij: yme.69@hotmail.com
Ook voor meer informatie kun je terecht bij Yme Mollema.
Yme 06-52471271

In: Nieuws @ 15:57 — Reacties uitgeschakeld voor Gronico Hcd F2 supercup