17 juli 2012

Nederlands Kampioenschap Vrije Standaard Kollum 21 juli 2012

Nog een kleine week te gaan en dan gaat op 21 juli 2012 het Snap On Tools Nederlands Kampioenschap Vrije Standaard van start. Op dit moment wordt er al veel over gesproken en men kijkt zeer positief uit naar deze dag. De voorbereidingen zijn gereed en de voortekenen zijn gezet.

Het Snap On Tools Nederlands Kampioenschap krijgt zoals eerder dit jaar al vermeld, een geheel nieuw concept tot zijn beschikking. Er zijn voor dit jaar een kwalificatie ronde toegevoegd (B-Finale) om de competitie te verbeteren. Hierbij rijden 18 coureurs een finale met collega’s van het niveau waar ze zich op deze dag bevinden. De beste 3 van de B-Finale gaan door naar de grote finale. De top 3 zal worden beloond met gereedschap van Snap On Tools en een mooie geld prijs. Ook de fantastische Kappelhof Advocaten bokaal met het schaalmodel van Jan van der Weij zal weer worden uitgereikt.

Het startveld zal zeer uitgebreid zijn deze wedstrijd dag. Zo zullen namen als Jan Douwe van der Veen, Anne Poelstra, Sytse Storm, Ricco Bood en de Gebr. Sintebin de strijd met elkaar aan gaan zoals het hele jaar al van toepassing is. Maar er zijn ook een aantal verrassende en fraaie namen aan het lijstje toegevoegd. Yne Wiebe Terpstra in de auto van Ronald Morien, Wouter van Vugt in de auto van Edwin Groen en de Volvo C30 van Jacob Kuil zullen aan de start verschijnen op de snelste klei baan van het noorden. Met een gemiddelde van 45 coureurs gaat het een sensationele en lange dag worden om het grootste evenement van het jaar.

Het Snap On Tools Nederlands Kampioenschap Vrije Standaard zal onder leiding van de Noordelijke Autocross Club plaats vinden op 21 juli 2012 op de snelste klei baan van het noorden, het ”van der Schaaf Circuit” in Kollum.

Voor vragen of opgave kan u nog altijd even contact op nemen via: info@vrijestandaard.nl

In: Nieuws @ 14:31 — Reacties uitgeschakeld voor Nederlands Kampioenschap Vrije Standaard Kollum 21 juli 2012