Foto- en Sponsorkaarten

Inmiddels zijn bij een aantal clubs de kampioenen al bekend en lopen we langzamerhand tegen het einde van raceseizoen 2012. Voor u als coureur of team weer het moment om de sponsoren en/of hulp van afgelopen jaar te bedanken voor hun inzet, d.m.v. een leuke fotocollage. Het hele jaar zijn tijdens vele wedstrijden foto’s gemaakt, maar het kan voorkomen dat er geen foto’s van u in het archief zitten. Dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid om van uw eigen foto’s een leuk geheel te laten maken. Uiteraard kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden.

Voordat de collages worden afgedrukt, zult u een ontwerp krijgen toegestuurd, zodat gekeken kan worden wat eventueel nog veranderd moet worden. Het ontwerp is pas klaar als u tevreden bent. Het plaatje moet immers uniek zijn!!!

De collages zijn in diverse aantallen en formaten (tot posters van 50×75!) af te drukken.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Heeft u een ontwerp gevonden dat u aanspreekt, kunt u dit altijd vermelden. Uiteraard wordt er wel voor gezorgd dat de foto uw stijl aanhoudt.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, een prijsaanvraag of wilt u een kaart laten maken? Wacht niet, maar neem contact op met AutospeedwayOnline.nl.

JohanLouwe

AlbertMaris

RobvanderHeide

RobvanderHeide2

ErikKoerts

MarcelKoerts

BennieLouwes

ArvidHekman

JakobKuil

RonaldWekema

KevinZwiep

LuukHolman

DavidHeidbuurt

ReneHofstra