Johnnie Boon

29 april 2013
Het is gelukt volgens de planning. Het is eind april en de auto is klaar. Tijdens de autocross in Luinjeberd 28 april zijn de eerste meters gereden. Zie hieronder het resultaat:


19 maart 2013
Afgelopen zondag hebben de mannen van Kraak Racing de Vrije Standaard opgeleverd. Nu kan Johnnie zelf aan de slag om alles weer in te bouwen en de auto af te werken. De oude auto is inmiddels ook verkocht, waardoor hij zich nu volledig kan richten op de nieuwe bolide. Het is de bedoeling om de auto eind april klaar te hebben. Hieronder een aantal nieuwe foto’s.


18 januari 2013
We kregen een aantal foto’s binnen van een Vrije Standaard in aanbouw. Dit wordt de nieuwe auto van Johnnie Boon. Boon rijdt al enige jaren in de Vrije Standaardklasse en heeft al vele successen geboekt. Met deze nieuwe bolide, op basis van een Renault Megane Coupe, zal hij weer tot het uiterste gaan. De wagen wordt gebouwd en ontwikkeld door Jan Hooisma en Jacob de Haan van het Kraak Racingteam. Bij de bouw wordt vooral gelet op sterkte, gewicht en wegligging. De motor wordt onder handen genomen door Anne de Vries. Hij zal proberen nog meer pk’s uit dit onderdeel te krijgen. De auto wordt geprepareerd voor zowel zand- als kleibanen.

Hieronder de eerste foto’s van het project. Zodra er vorderingen zijn, wordt deze pagina bijgewerkt.


De auto van Johnnie in 2012, hier op de beurs in Veenwouden.