6 mei 2010

Laatste update!! Newsflash .. Blessure Sies Zuur in Kollum + filmpje

Tijdens de autocross in Kollum 30 april heeft Sies Zuur uit Assen een zware blessure opgelopen. Door een uitwijkmanoeuvre kwam hij in de greppel terecht. Doordat de neus van de auto in het klei hapte, was een harde koprol het gevolg. Met een klap kwam de auto op de kop tot stilstand. Hij is op eigen kracht uit de wagen gekomen en voor onderzoek in de medilance meegenomen. De berichten waren vrij goed, tot de mededeling werd gedaan dat er toch een ambulance nodig was. Vervolgens is hij naar het ziekenhuis in Dokkum gebracht, waar gebleken is dat hij een gebroken rugwervel heeft en waarschijnlijk een verwonding aan de bekken. Dit moet nog onderzocht worden. Gisteravond is hij rond 22.00u. aangekomen in het ziekenhuis in Assen.

De berichtgeving van vandaag is dat hij redelijk aanspreekbaar is, maar hij heeft nog wel veel pijn. Het is afwachten wanneer hij verder onderzocht kan worden. Zodra er nieuwe informatie vrij komt, kunt u dat hier vinden.

Sies, heel veel beterschap toegewenst!


Update 6 mei:
Hierbij even weer een update over Sies. Dinsdag ging het vrij redelijk met behulp van pijnstillers. Hij draagt nu een korset, waardoor hij zich beter kan bewegen en minder pijn heeft. Gisteren (woensdag) is hij thuisgekomen. Dit was tevens het laatste bericht, met dank aan Henk Snippe. Nogmaals wil ik Sies heel veel beterschap toewensen.


Update 3 mei:
Vandaag wordt door de fysiotherapeut bekeken of hij een harnas/korset krijgt, of dat hij door rusten herstelt. Hierover is verder nog niets bekend, gezien de breuk onder in de rug zit. Gisteren is hij even onder begeleiding van een zuster zijn bed uit geweest.
Hieronder vindt u een filmpje van de klapper van Sies, met dank aan CafeDeStreekTeam.

sieszuur1

sieszuur2

In: Newsflash @ 15:08 — Reacties uitgeschakeld voor Laatste update!! Newsflash .. Blessure Sies Zuur in Kollum + filmpje