28 mei 2010

Gouden Helm Vrije Standaard

Op zaterdag 18 september zal Auto Speedway Emmen een grote Vrije Standaard wedstrijd houden op de shale baan van Emmen. Hierbij word gestreden om de Gouden Helm Trofee. Hier zit tevens een leuk prijzenpot aan vast waarbij de top vijf beloond word met een leuk geldbedrag.

De baan in Emmen is 330 meter lang en heeft een gravel en klei laag als ondergrond. Vorig jaar is er op de autocrossdag ook al eens gereden met de auto’s en dit was een succes vanuit de coureurs en organisatie te noemen. Er was zeer competitief en close racing te zien. Daarom is er besloten om 18 september een Gouden Helm Trofee wedstrijd te houden voor alle Vrije Standaard coureurs uit Nederland. Er zal worden gereden onder het ACON/NAC Reglement dus iedereen kan toe treden tot de wedstrijd. De overnachtingskosten, inschrijfkosten en entreeprijzen zijn volgens de normen van de ASE. Er word gereden met een NAB licentie en een transponder die u tevens kan aanschaffen bij de ASE op de wedstrijddag.

Tevens word er 27 juni ook een wedstrijd verreden. Hierbij kan je al even kennis maken met de baan en organisatie om voor de gouden helm zeer goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Beide evenementen gaan definitief door als er minimaal twaalf coureurs aan de start verschijnen.

De coureurs kunnen zich opgeven via het volgende mail adres: nkvrijestandaard@gmail.com of even bellen naar: 06 45 23 68 93

met vriendelijke groet, Jeffrie Groenendal & Hilko Lijfering

In: Nieuws @ 15:26 — Reacties uitgeschakeld voor Gouden Helm Vrije Standaard