15 juni 2010

4e wedstrijd Gronico HCD F2 Supercup 20 juni Blauwhuis FAC

Op 20 juni is het alweer de 4e wedstrijd om mee te kunnen strijden in de geweldige Cup, die dit jaar speciaal is bedacht voor de F2 stockcars.
Op 20 juni wordt nu een inhaalwedstrijd verreden, omdat Hemelvaartsdag afgelast is.
Op 4 juli is er nu een extra wedstrijd op Blauwhuis ingelast, dit is nu dan ook de datum geworden voor de grote finale van de Gronico HCD F2 Supercup. Er zijn al 2 wedstrijden in Emmen verreden en 1 wedstrijd in Blauwhuis, waar nu 20 juni wordt toegevoegd. Zo hebben we toch nog 4 wedstrijden kunnen rijden voor punten voor de finale. Vandaar dat de finaledatum is verplaatst naar 4 juli.

Om in deze finale te mogen starten moet je minimaal 1 wedstrijd in Emmen en 1 wedstrijd in Blauwhuis hebben gereden. Heb je de vorige keer nog niet in Blauwhuis meegereden, dan is het nu nog je kans om toch een finaleplekje te kunnen krijgen. Geen wedstrijd op Blauwhuis, of in Emmen verreden, betekend niet in de finale starten, ook al heb je voldoende punten om te starten.

Er worden 25 F2 stockcars toegelaten in de finale. Degene met de meeste punten mag vooraan starten, dus heb je de meeste kans op de grote prijzen. De 1e vijf prijzen zijn geldprijzen, de 1e prijs wint een wisselbeker en ook nog een spoiler. De 10 t/m de 14e plek winnen allemaal een Yokahama band. Iedere deelnemer in de finale krijgt een leuk aandenken. Meld je nog snel aan voor de laatste kwalificatiewedstrijd, om zeker te zijn van een finaleplekje. Ik reken weer op een grote opkomst voor een prachtig spektakel, want wat is het mooi om zoveel enthousiaste stockcars te zien strijden.
Yme

Bron: ASE Emmen

In: Nieuws @ 09:31 — Reacties uitgeschakeld voor 4e wedstrijd Gronico HCD F2 Supercup 20 juni Blauwhuis FAC