17 juni 2010

Meerijden in een crossauto?

Altijd al eens mee willen rijden in een crossauto op een echt circuit? Dat kan!! Voor de jeugd is er de gelegenheid om vrijdag 18 juni a.s., van 17.00 tot 21.00 uur, mee te rijden in de crossauto van Koeno Dekker. Dit is de eerste keer dat deze mogelijkheid geboden wordt naast de speedwaymotoren. Hieronder een nieuwsbericht van de Stichting Baansport Blijham:

Opstapdag Speedway aanvang 17.00 uur tot 21.00 uur

In het kader van de Sportweek organiseren wij voor de tweede keer een opstapdag voor alle liefhebbers om het gevoel voor het rijden op een motor / motortje te krijgen.

Voor de jeugd hebben een minicross motor, diverse cross motoren en twee quad motoren. Onder begeleiding kunnen deelnemers gratis hieraan deelnemen en het gevoel van deze motors uit proberen.

Voor de ouderen hebben twee stuks zijspan combinaties, twee stuks 125 cc motoren en 500 cc motoren. Ook deze ouderen kunnen gratis en onder begeleiding deze motoren uit proberen.

De deelname is geheel op eigen risico, maar uiteraard via de MON hebben wij een aansprakelijk verzekering voor iedere deelnemer, welke voor deelname zal moeten worden ondertekend.

koenodekkeropstapdagblijham18juni

In: Nieuws @ 16:58 — Reacties uitgeschakeld voor Meerijden in een crossauto?