24 juni 2010

Nieuws ACON Autocross

Geluid en keuringen
Het bestuur heeft in haar vergadering van afgelopen dinsdag, 22 juni 2010, de zaken over het seizoen 2010 besproken.
Er is een aantal vervelende dingen opgevallen en besproken.

Allereerst het geluid.
Het komt te vaak voor dat de rijders teveel lawaai maken. De metingen van onze geluidsmeter geven dat steeds bij crossen aan.
Het bestuur heeft het volgende besloten:
Als een rijder teveel geluid produceert bij de crossen, dan wordt de rijder er onmiddellijk uit gehaald. Er zal hier streng doch rechtvaardig mee omgegaan worden. Wij wijzen de rijders op het reglement betreffende de geluidsmeting.

Dan over de keuringen.
Het bestuur heeft een aantal keurders aangesteld om de crosswagens voor de cross te keuren. Het komt voor dat deze personen op of aanmerkingen hebben over de cross wagen.
De rijders dienen deze op of aanmerkingen op te volgen. Er zijn reeds een aantal waarschuwingen uitgedeeld. Bij de volgende cross dienen de zaken voor elkaar te zijn. Zo niet dan wordt er niet door deze personen gecrossed.
Tevens dienen de rijders respect en waardering te tonen voor de keurders. Het keuren van een auto is voor ieders veiligheid.
Wij wijzen nogmaals op de reglementen van onze vereniging. Iedere crosser behoort deze reglementen goed te weten en zich daaraan te houden.

Bron: ACON Autocross

In: Nieuws @ 15:15 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuws ACON Autocross