28 juli 2010

Persbericht .. Zaterdag 28 augustus 2010 de 49ste Hallumer Autocross

We zouden het bijna vergeten om aan u door te geven maar natuurlijk hebben we dit jaar in Hallum ook weer een zogenaamde Grand National. In Engeland is dit vanzelfsprekend maar hier in Nederland zie je het bijna nergens meer! Een unieke gebeurtenis op 1 van de oudste crossen in Nederland.

Deze oudste cross van Nederland hoopt volgend jaar zijn 50 jarig jubileum te gaan vieren en we kunnen u alvast verklappen dat we er dan weer iets speciaals van gaan maken. We zullen een reünie gaan organiseren voor alle mensen welke ooit in Hallum hebben gestreden voor de prijzen. Of het nu de zware klasse is geweest, de keverklasse of standaardklasse, iedereen is welkom bij deze reünie. Ook zijn wij benaderd door Arjen Korf met de vraag of we tijdens dit jubileum weekend kunnen gaan racen in de Stockcar F1 klasse voor zijn Europese bokaal welke ooit al eens is gewonnen door Jan van der Iest. Natuurlijk hebben wij zijn vraag met ja beantwoord en zien wij uit naar de welbekende laatste zaterdag van augustus. Volgend jaar op 27 augustus 2011. Noteert u deze datum alvast maar in uw agenda want dit mag u niet missen!

Binnenkort meer over ons 50 jarig jubileum. Nu eerst weer de realiteit. De Grand National voor de stockcar F1 zal ook dit jaar weer gaan om de H17 bokaal welke Bouwe Arjen beschikbaar heeft gesteld. De afgelopen 2 jaren is deze H17 bokaal al 2 keer gewonnen door Haye Dijkstra (H43) en wij weten zeker dat hij er alles aan zal doen om het ook dit jaar weer te proberen. De prijzenpot voor deze Grand National is de 800 euro al genaderd en wij gaan ervan uit dat de 1000 euro zeker gehaald zal worden. Opgave is nog steeds mogelijk op autocrosshallum@live.nl

Dit alles wordt, tot dusver, mogelijk gemaakt door de volgende personen en bedrijven:
Team Bouwe Arjen Hiddinga H17
Rudolf the Bear
Isolatiehandel Van Den Berg
Sean en Aletha
Onderhoudsbedrijf Bert de Vries
Themmen Heftrucks
Autobedrijf Wiger Hellema
Van Kammen Tenten

In: Nieuws @ 16:08 — Reacties uitgeschakeld voor Persbericht .. Zaterdag 28 augustus 2010 de 49ste Hallumer Autocross