5 augustus 2010

W.K. Kaarten & N.K. T-shirts bij ASF Racing Productions

Komend weekend is ASF Racing productions weer met een  uitgebreide merchandise stand aanwezig op het Nederlands Kampioenschap Stockcar F1 in St Maarten.
Speciaal voor Het Nederlands Kampioenschap is er door Martijn Haarsma een geweldig T-shirt ontworpen. En in tegenstelling tot vorig jaar toen ze binnen twee uur uitverkocht waren zijn er nu wel vol op t-shirts aanwezig.
De shirts zijn er in de maten 1-2 maanden tot XXL verkrijgbaar. Ook is er dit jaar speciaal door de mannen van ASF ook aan de dames gedacht er zijn zo wel strakke shirts als wel hemdjes verkrijgbaar met drie verschillende opdrukken. Zo als Race Babe, Pit Crew en Racing chick. En om het nog spannender te maken zijn er ook Racing chick strings in de aanbieding.
Tevens zijn de nieuwe cap´s binnen gekomen voor de echte stockcar fan. Een bezoekje aan de stand van ASF Racing Productions is zeker weer de moeite waard.

W.K. kaarten
Tevens zijn er bij ASF kaarten verkrijgbaar voor het Wereld Kampioenschap Stockcar F1 in Coventry op 4 sept aanstaande er zijn zo wel zit als staan plaatsen verkrijgbaar. Dus niet in de rij staan voor de kassa in Coventry maar lekker vroeg naar binnen.
De staanplaats kaarten kosten 33,50 en zitplaatsen 42,50

asfnkstockcars

In: Nieuws @ 13:16 — Reacties uitgeschakeld voor W.K. Kaarten & N.K. T-shirts bij ASF Racing Productions