28 oktober 2010

Organisatie Racing EXPO Leeuwarden maakt zich op voor de 4e beurs in Leeuwarden

Met de Winter in aantocht, komt er langzaam een einde aan een lang en spectaculair Auto en Motorsport seizoen 2010.En bij de meeste clubs en organisaties zijn de kampioenen bekent en gehuldigd op een enkeling na. En breekt de tijd van voorbereiding voor het nieuwe seizoen 2011 aan. Sommige coureurs houden niet van een winterslaap en duiken de woestijn van Argentinie in voor de zware Dakar rally. De thuis blijvers maken zich klaar voor het nieuwe race seizoen van 2011. Met soms geheel nieuw race materiaal, in geheel nieuwe kleuren of zetten de stijgende lijn voort met het huidige racemateriaal met diverse aanpassingen om er nog meer uit te halen. En waar een race seizoen eindigt, moet het ook weer geopend worden.

racingexpo2011_1

Daar is de beurs : Racing EXPO Leeuwarden voor, en wel op 29 & 30 januari 2011.
Na het grote succes in 2009 heeft de organisatie een jaartje overgeslagen in verband met de krediet crisis. Dit was achter af niet nodig de beurs werd enorm gemist en is niet meer van de kalender weg te denken. Voor vele bedrijven, coureurs en race teams is het de ideale beurs geworden om hun artikelen en het team te presenteren aan het publiek en sponsors onder relaxte omstandigheden. Tevens gebruiken vele coureurs de beurs om de laatste puntjes op de bekende  i te zetten door nog de laatste ontbrekende spullen op de beurs aan te schaffen zo als een helm, overall of losse motor onderdelen, noem het maar op.

Naast al het Auto en Motorsport geweld is ook de Tuningwereld weer groots aanwezig, met vele stands en auto’s. De uitstraling en het pimpen van deze wagen trekt altijd een groot en jong publiek. Er word onder anderen gestreden om de titel Leeuwardens mooiste. Of te wel wie heeft de mooiste auto op de Racing EXPO Leeuwarden staan. Hier zijn al zo’n 140 wagens voor aangemeld, met wederom diverse primeurs. Ook de tuning wereld kan niet meer om Racing EXPO Leeuwarden heen.

racingexpo2011_4

Het grote spektakel vind wederom plaats in de Live Action Arena met bloedstollende race demonstraties van diverse taken van auto en motorsport. Bij een bezoek aan de Live Action Arena krijg je pas echt weer zin in het nieuwe race seizoen. Met dit maal onder anderen de complete top uit de Europese driftwereld aan de start, voor hun aller eerste indoor drift wedstrijd.

racingexpo2011_3

Inmiddels heeft de organisatie al vele aanvragen binnen gekregen voor standruimte op de show van 2011. En is inmiddels al voor een derde vol geboekt. Twijfel dus niet te lang, als u belangstelling heeft om ook aan de Racing EXPO Leeuwarden te deelnemen. Gezien het succes van de laatste beurs in 2009 verwachten de organisatie de komende beurs eerder vol te zitten. Er is32.455 M2  beschikking. En vol is vol.

De organisatie heeft voor een nieuwe datum gekozen 29 & 30 januari 2011 in plaats van eind februari. Dit op verzoek van vele deelnemende bedrijven en coureurs die vaak in knoei kwamen met de wintersport vakantie of het carnaval in het zuiden.

racingexpo2011_2

Website, bezoek ook onze vernieuwde website met alle info over de komende beurs.
www.racing-expo.nl en kom al vast in de stemming voor de komende beurs door de promofilm te bekijken en krijg een indruk van wat Racing EXPO Leeuwarden is.

In: Nieuws @ 14:33 — Reacties uitgeschakeld voor Organisatie Racing EXPO Leeuwarden maakt zich op voor de 4e beurs in Leeuwarden