17 december 2010

Nieuws Racing Expo 2011

Hieronder weer enkele nieuwe mededelingen over de Racing Expo in Leeuwarden 2011.

Nieuws 12 Dec 2010 :: Race trucks aanwezig op de beurs

Hans Stacy is er al eens geweest met zijn kampioen’s truck en ook het Dakar team van Ginaf en Autotrack zijn al eens groots aanwezig geweest in Leeuwarden. Maar op de komende beurs verschijnt Promotion Truckracing Holland op de beurs vloer met twee imposante race trucks de Volvo van Marco Donk en de Scania van Frans Smit. En hier mee blijkt maar weer overal waar mee geracet word is te vinden op de beurs vloer van Racing EXPO Leeuwarden. Zo dat er voor elke race liefhebber wel iets aanwezig is. Meer weten over het Truckracing Holland neem dan contact op met Dhr S. Voorhout tel 06-30362200


Nieuws 13 Dec 2010 :: Monster Energy Freestijle rijder naar Leeuwarden

Naast al het snelle geweld in de Live Action Arena krijgen de bezoekers de komende beurs ook de ultieme motor beheersing te zien van Europas beste Freestijle Trial rijder Fred Crosset. Deze uit België afkomstige motorrijder werd maar liefst zestien keer achter elkaar Belgisch Trial kampioen. Werd twee keer kampioen in Amerika en zelf een paar keer Europees kampioen. Fred Crosset word onder steunt door Monster Energie. En dat zal dan ook duidelijk te zien zijn op de trailer van Fred waar hij zijn motor beheersing op uit oefent. Fred is dan ook een ware evenwicht kunstenaar. De komst van Fred Crosset naar Leeuwarden is mogelijk gemaakt door de steun van Monster Energy drink.


Nieuws 14 Dec 2010 :: Monster Energy Girls komen naar Leeuwarden

Konden we u gisteren al melden dat de Monster Energy Freestyle rijder Fred Crosset naar Leeuwarden komt. Ook kreeg de organisatie het bericht, dat ook de Monster Energy Girls naar Leeuwarden komen. Vergeet uw fototoestel dus niet.

Bron: Racing Expo

In: Nieuws @ 14:33 — Reacties uitgeschakeld voor Nieuws Racing Expo 2011