17 december 2010

Stockcar- en 4-cilindernieuws ACON

Nieuws over de stockcarvergadering en uitbreiding 4-cilinderklasse.

ACON belegd vergadering voor alle stockcarrijders
Op 16 december 2010 heeft de ACON een vergadering belegd waarbij alle ACON deelnemende stockcar F1 coureurs persoonlijk waren uitgenodigd. Van de 92 aangeschreven coureurs zijn 24 komen opdagen en hebben er 14 hebben er per e-mail afbericht gegeven. Deze 14 afmeldingen krijgen deze week per mail het vragenformulier toegestuurd om alsnog te kunnen meebeslissen in de vragen welke de ACON hen heeft gesteld. De niet verschenen en niet afgemelde coureurs laten deze 38 coureurs beslissen met hun gegeven antwoorden.

Deze vergadering was nodig om een beslissing om enkele ACON wedstrijden mee te blijven laten tellen voor kwalificatie voor het WK in Engeland wel of niet mogelijk te laten maken en tevens om wat andere zaken maar daar wordt nog nader over bericht.


Geen uitbreiding bij de ACON in 4 cilinder-klasse, vervolg-mededeling
In antwoord op de reacties in het ACON gastenboek waarbij een mogelijke aanpassing van het indelen wordt voorgesteld om zo met 1 manche extra toch meer 4-cilinder coureurs te kunnen toelaten kan geen goedkeuring krijgen van het bestuur. Het bestuur blijft bij het op 30-11 genomen besluit.

In: Nieuws @ 14:39 — Reacties uitgeschakeld voor Stockcar- en 4-cilindernieuws ACON