24 december 2010

Newsflash .. Freddy Suelmann klaar voor het nieuwe seizoen

Freddy Suelmann heeft zijn BMW al weer klaar staan voor het nieuwe seizoen. Na het behalen van zowel het Nederlands- als het NNO clubkampioenschap, is direct de auto onder handen genomen. De wagen moest op tijd gereed zijn, omdat deze zal pronken op de Racing Expo. Daarnaast is Freddy druk bezig met het bouwen van een nieuwe BMW, namelijk voor Theo van der Molen van Racingteam De Slak. Hierover binnenkort meer!
Hieronder een ingezonden verhaal van Freddy:

Direct na de laatste wedstrijd zijn wij begonnen om de BMW uit elkaar te halen, want er was haast bij om de auto zo vroeg mogelijk weer klaar te hebben. We zijn namelijk benaderd om op de stand te staan van VVAS met racing expo 2011. Verder moet er in de kerst vakantie nog een bmw worden gebouwd voor Theo van der Molen, die in 2011 de BMW klasse zal versterken. We hebben verder niet veel aan de auto veranderd alleen alles weer netjes gemaakt en wat kleine aanpassingen. De auto is van binnen op nieuw in de kleur gezet net zoals de wiel kasten. Verder heeft de auto een grote beurt gehad en is er nieuwe remmerij op gekomen, de bumpers zijn vervangen en de velgen opnieuw gespoten.
De auto is ook voorzien van een kirkey stoel en tevens is er een tweede stoel bij in gezet. Deze wordt ingezet voor het rijden met zieke kinderen en die graag een keer in een race wagen willen meerijden, later hier wat meer over want dit is nog in ontwikkeling.
Verder wil ik langs deze weg een ieder bedanken die de sport voor mij hebben mogelijk gemaakt het af gelopen seizoen, en hopen op een mooi en sportief  2011.

Luco, Bert, Han, Gert, Alfred en Jeroen
Meike en Teun
Racingteam Boes
Profile Luvro Coevorden
MustB
Anno Bos Verzekeringen Ter Apel
Club van 50 euro
VVAS Autosport Valthermond
Auto Service Erik Emming Ter Apel
Versnellingsbak Revisie Rene Walraven Ter Apel
Garagebedrijf Anton Potze Ter Apel
Racingteamdeslak.nl

freddysuelmann0

freddysuelmann1

freddysuelmann2

freddysuelmann3

freddysuelmann4

freddysuelmann5

freddysuelmann6

In: Newsflash @ 14:06 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Freddy Suelmann klaar voor het nieuwe seizoen