7 januari 2011

Jaarvergadering PAC 8 januari 2011

Zoals ieder jaar nodigen wij U uit voor de jaarvergadering van de PAC, deze zal gehouden worden in Zaal Walduslust te Posterholt op 08-01-2011. Aanvang 20:00uur. Wij zullen diverse thema’s met U doorlopen en behandelen over het afgelopen seizoen en over het komende seizoen. Zo zijn we op het moment van het schrijven van deze uitnodiging bezig met de Reglementen voor 2011 in de klassen Ministox, Stockcar 1300, Stockrod (ORCI), Standaard Posterholt, Sprint 1300. Ook zullen we het Saloon Stockcar reglement weer in eigen beheer nemen en aanpassen. Tevens trachten we om het Formula Toyota reglement in eigen beheer te krijgen. Het Algemeen of te wel het huishoudelijk reglement is al behoorlijk aangepast en zal één dezer dagen Online te vinden zijn via onze website.

De vergadering zal wel anders gaan als in de afgelopen jaren, hier een korte uitleg. Zo wordt er zoals elk jaar iedere licentie houder en medewerker uitgenodigd voor deze vergadering. Alleen met het volgende verschil: Monteurs, teamleden en fans zullen geen toegang krijgen tot de vergadering, deze kunnen wel mee komen maar ten tijde van de vergadering zullen zij in de café naast de zaal moeten verblijven. Mensen die komend jaar willen deelnemen in één van de klassen zullen moeten inschrijven en betalen voor de nieuwe licentie 2011, en mogen dan deelnemen aan de Jaarvergadering van de PAC. Dus bij deze denk aan een geldig legimitatie bewijs en de benodigde pasfoto’s (2) om in te schrijven, voor coureurs die vorig jaar deelnamen aan de wedstrijden geldt de oude licentie en nieuwe pasfoto’s mee te brengen + legimitatie bewijs. Wij doen dit op deze manier om de tijd van de vergadering in te korten en betere kijk te verkrijgen op de situatie. De afgelopen jaren was het helaas te rumoerig op de vergadering en kwamen de vragen altijd achteraf, die meestal al behandeld waren tijdens de vergadering. Met deze nieuwe opzet hopen we sneller klaar te zijn en dan het altijd zo gezellige feestje te kunnen starten.

We hopen dan ook dat U ondanks deze nieuwe opzet in grote getale zult verschijnen om zo samen met ons de vergadering tot een succes te maken en het “oude” seizoen uit te klinken.

Mededelingen van toepassing op het seizoen 2011:

1. De licentie zal €130,- euro kosten, daglicenties €50 euro zonder entree kaartjes en prijzengeld.
2. Het prijzengeld wordt niet meer per wedstrijd uitgekeerd, in 2011 alleen nog op de Jaarlijkse feest avond cq Jaarvergadering. Wordt het niet afgehaald op één van deze dagen, zal het terug vallen in kas van de PAC.
3. Reglementen komen Online te staan en enkele exemplaren zullen op de baan te verkrijgen zijn tegen betaling.
4. Trainingen gedurende het jaar zullen begeleid worden door geluids metingen en controles van auto’s.
5. Trainingen kosten in 2011 €20,- voor licentie houders, €30,- voor niet licentie houders, wel moeten de niet licentie houders voldoen aan het Algemeen reglement. Dus met de juiste geluids dempers, Rolkooien enz.
6. Transponders zullen €255,- gaan kosten i.v.m hogere aanschafs kosten.

Hopende U voldoende geïnformeerd te hebben en U te mogen begroeten op de Jaarvergadering van de PAC op 08-01-2011 om 20:00uur in Zaal Walduslust te Posterholt.
Verblijven wij met vriendelijke groet,

Bestuur PAC Posterholt

Bron: PAC

In: Nieuws @ 15:05 — Reacties uitgeschakeld voor Jaarvergadering PAC 8 januari 2011