13 januari 2011

Overdracht bestuurszaken (NAC)

Op 11-01-2011 zijn leden van het nieuwe bestuur en het oude bestuur bij elkaar gekomen om lopende zaken over te dragen.
De aanwezigen op deze avond waren:N vd Veen(administrateur/adviseur)
A Jongbloed, Y de Vries, W Minnema, J Kuil, G Kooi, T Witteveen, A Terpstra, G vd Ploeg en W Land.

Deze vergadering is tot stand gekomen nadat veel geruchten hun eigen leven gingen leiden en om dat een halt toe te roepen is voor deze vergadering, overdracht gekozen. Deze avond zijn er enkele dingen even verder uitgediept zodat alles volgens de juiste wegen zal verlopen. Tevens zijn alle financiële stukken en jaarverslagen overgedragen aan de aanwezige personen. Alle materialen en toebehoren van de NAC zijn overgedragen, behalve groot materiaal, daar is een afspraak over gemaakt.

Tevens willen we u mede delen dat er een nieuw bestuur is wat zo spoedig mogelijk aan de leden zal worden gemeld. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij uw eigen klasse vertegenwoordigers, zij zijn van de lopende zaken op de hoogte voor de Sprint 2000 liter kunt u terecht bij de heer G. Kooi en rodeo even via W. Minnema, verder zijn de klasse vertegenwoordigers bij u bekend.

De site van de NAC blijft even het punt van informatie voor u of u wordt per brief op de hoogte gesteld. Leden kunnen zodra zij de papieren in huis hebben dit in orde maken. Tevens zal de NAC op de Racing Expo aanwezig zijn om daar eventuele nieuwe leden aan te nemen, ook is dat mogelijk op de licentie dag van de KNAF 29 januari in het WTC expo hotel te Leeuwarden.

Verder zal het oude bestuur zoveel mogelijk als in hun vermogen ligt te adviseren, zodat alles een goed verloop kan hebben. Voor vragen kunt u zich richten aan bovenstaande personen, liefst via de site van de NAC.

Met vriendelijke groet,

Het oude bestuur en de nieuwe vertegenwoordigers

Bron: NAC Autocross

In: Nieuws @ 14:31 — Reacties uitgeschakeld voor Overdracht bestuurszaken (NAC)