14 januari 2011

Voorzitter neemt afscheid (PAC)

Ik heb in 1983/84 de PAC als club onder mijn vleugels genomen, dit samen met enkele bestuursleden die mij met raad en daad ten alle tijden ter zijde hebben gestaan. Op het moment van overname was er in onze clubkas alleen één groot gat, helaas geen geld om mee te beginnen aan het aanstaande nieuwe seizoen. Dit hebben we door sponsors, weldoeners en andere resources bij elkaar gekregen en zo kan het racen op het JaBa Circuit gewoon zijn gang gaan in de jaren die daarop volgden. Coureurs en toeschouwers hebben niet al te veel van de slechte stand van zaken mee gekregen en zo konden we enkele zware jaren tegemoet zien. Nu na 27 jaar is de club “helemaal top” en zijn er bergen werk verzet die men zonder de medewerking van velen die ik hiervoor nogmaals dank niet klaar had gekregen. Maar helaas zo is er een tijd van komen en een tijd van gaan, mijn tijd van gaan is aangebroken. De moderne tijd van computers en andere dingen ga ik vanuit de luie stoel bekijken, zeker zullen we mekaar langs de kant zien en tegenkomen. Bedankt aan U allen die ik in de jaren heb mogen begroeten op het JaBa hier in Posterholt en zeker een zeer groot bedankt aan de vele “werkers” die mij op de zaterdagen en zondagen ter zijde hebben gestaan om het werk in goede banen te leiden.

BEDANKT en tot ziens…….

Tevens willen wij als club aan U mededelen dat Dhr. Johnn Tetz als Voorzitter is gekozen door de aanwezige vergadering op 08-01-2011. Bart van Nooij is als Bestuurslid toegevoegd aan het Bestuur. Beide waarschijnlijk bekend bij U, hier een kleine geheugensteun;

Bart van Nooij is de man achter de schermen die samen met 2 andere mensen de Tijd waarneming voor zijn rekening neemt. Hij is zo te zeggen onze ICT man op de baan. Hij heeft in het verleden ook de keuringen voor de race dagen gedaan samen met 2 TC leden. Zo is Bart ook vele zaterdagen aanwezig om allerlei werkzaamheden te verrichten. Momenteel is hij bezig om de stoplicht installatie aan te brengen op de baan, waarbij hij natuurlijk U hulp wil vragen om te helpen met het leggen van de nodige meters kabel en het ophangen van de lichten. Hij is een paar jaar actief geweest als monteur van zijn vrouw Nicole die in der tijd deelnam in de Stockcar 1300 klasse. Verder zal Bart altijd een aanspreek punt voor vele coureurs zijn die hem al kennen en/of leren kennen.

Johnn Tetz is U allen zeker bekend als de Starter bij de PAC. Zo is hij in 1973 als jongen van 7 jaar oud door zijn ouders in contact gebracht met de Speedway, voor deze tijd ging hij al regelmatig met Mam of Pap mee naar andere banen en nam hij met zijn ouders deel aan de Orientatie tochten die toen georganiseerd werden door een vrienden kring, deze noemde zich een paar jaar later de PAC. Hij heeft een jaar of twee de WC’s beheerd en kon zo zijn zakgeld opwaarderen. Vanaf dat hij een jaar of tien oud was gingen ze ook steeds vaker naar Engeland om daar bv in Ipswich naar de Wereld kampioenschappen Hotrods te kijken. Hij raakte daar zo gefasioneerd door de Mr. Starters dat hij dit graag wilde leren. En ja hoor in “Kaldenkirchen” was het dan op een gegeven moment zo ver, pap die daar in de Jury zat had het met de Starter daar eens over gehad en zo leerde hij van Heinz Paar (RIP) het starten samen met zijn broertje Jack. Dit gebeurde ook in Tilburg enkele malen en later ook in Engeland. Op de leeftijd van 23 á 24 leerde hij in Engeland toen hij daar aan het Mr. Starter spelen was zijn huidige vrouw kennen. Nu 20 jaar later heeft hij op de vergadering van 08-01-2011 de Voorzitters hamer mogen overnemen van zijn vader.

Hij dankt allen die aanwezig waren op deze vergadering voor het in hem gestelde vertrouwen en hoopt op een goede samenwerking met allen die deze sport een warm hart toe dragen. Het zal niet altijd van een leien dakje lopen in het begin maar daar kunnen wij alleen samen aan werken om dit wel te laten gebeuren.

Bedankt voor de vele felicitaties….

JT

Bron: PAC 2002

In: Nieuws @ 22:47 — Reacties uitgeschakeld voor Voorzitter neemt afscheid (PAC)