1 februari 2011

Persbericht: Autocross Noardburgum 2011

Voor de derde achtereenvolgende keer zal er een autocross wedstrijd georganiseerd worden in Noardburgum. In het hemelvaartweekend zal op zaterdag 4 juni om 11 uur het startschot klinken voor weer een spannende en snelle wedstrijd dag.

De organiserende stichting autocross Noardburgum SACN, heeft dit jaar een aantal zaken veranderd. Zo komen dit jaar voor het eerst de junioren aan de start (deelname alleen op vertoon van geldige knaf licentie op de wedstrijddag!). Dit heeft gevolgen voor de regio en standaardklasse. In beide laatst genoemde klassen zullen maximaal 60 deelnemers per klasse uit mogen komen.

Het prijzen geld wordt ook aangepast. De hoofdprijs van € 1.000,– per klasse is gehalveerd en in plaats van prijzengeld voor alleen de eerste 5 in de finale krijgen nu de eerste 10 in de finale prijzengeld. Op deze manier hoopt het bestuur een nog groter deelnemersveld aan de start te krijgen in de snellere klassen, de kever 1600, sprint 2000 en vrije standaardklasse.

Voor de standaard- regio (alleen gemeente Tytsjerkstradiel en Feanwalden) en juniorenklasse is er een inschrijfdag. Op zaterdagmiddag 26 maart vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur kan er ingeschreven worden, locatie café Dûke Luk in Feanwaldsterwal.

Deelnemers in de vrijestandaardklasse, kever 1600 en sprint 2000 kunnen zich ook op deze dag aanmelden of via de contactpagina op de website www.sacn.nl.

In: Nieuws @ 19:07 — Reacties uitgeschakeld voor Persbericht: Autocross Noardburgum 2011