17 februari 2011

Drowa kevercup 2011 (EZHACO)

In 2010 werd er door EZHACO  een start gemaakt met een cup speciaal voor de Keverrijders. Deze wedstrijden werden verreden over 3 verschillende banen van EZHACO, met gemiddeld 12 coureurs per wedstrijd aan de start, konden we spreken van een succes. De wedstrijden waren spannend, spectaculair maar vooral zeer sportief.
Met gepaste trots willen wij dan ook melden dat er voor het seizoen 2011 wederom een sponsor zich heeft aangemeld voor de Kevercup. Gebr. de Vries van de Firma DROWA uit Dokkum gaat de wedstrijden ondersteunen. Ze stellen prachtige bokalen beschikbaar en er zal een mooie prijzenpot beschikbaar zijn op de dagen dat de DROWA- KEVERCUP- wedstrijden plaats  vinden.
De wedstrijden worden verreden op 4 verschillende kleibanen in het zuiden en westen van het land. De 1e  wedstrijd vindt plaats op zaterdag 9 april op de supersnelle baan van Brakel. De 2e  wedstrijd vindt plaats in Zuid- Holland tijdens de Grandprix van Zevenhuizen. De 3e  wedstrijd vindt plaats op een nieuwe locatie van EZHACO namelijk Meerkerk en de 4e  en laatste wedstrijd meetellend voor de cup vind plaats in Wijk en Aalburg.
Om te kunnen deelnemen aan de DROWA KEVERCUP, moeten de coureurs minimaal 3 wedstrijden mee strijden om de punten.

Voor meer informatie over deze wedstrijden kunt u kijken op de website www.ezhaco.nl.

De datums zijn:
Brakel 9 april
Zevenhuizen 2 juni Hemelvaartsdag
Meerkerk 13 juni 2e Pinksterdag
Wijk en Aalburg  16 juli

In: Nieuws @ 21:28 — Reacties uitgeschakeld voor Drowa kevercup 2011 (EZHACO)