27 maart 2011

Start autocross seizoen in Brakel

Op zaterdag 9 april organiseert Autocross vereniging E.Z.H.A.C.O de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen op de supersnelle kleibaan in het Gelderse Brakel.

De vereniging heeft er dit seizoen hard aan gewerkt om een mooi programma samen te stellen. Zo is de leeftijdsgrens voor de jeugdcoureurs veranderd, op 12 jarige leeftijd mogen de jongens en meisjes deelnemen aan de wedstrijden met standaard auto’s. Naast deze groep is er nog een andere klasse opgericht voor de jeugd, namelijk de Stockcar F2 jeugdklasse. Deze spectaculaire Stockcars zijn een kleine uitvoering van de Stockcar F1. Bij E.Z.H.A.C.O heeft de jeugd de toekomst.

Voor de Jeugdige Stockcar coureurs zijn 2 sponsoren opgestaan om een speciale cup te organiseren. Een zestal wedstrijden zal worden gereden om de SISLO cup. Voor de spectaculaire Keverklasse vindt er op 4 verschillende banen de DROWACUP plaats. Op dit moment zijn er een kleine 20 coureurs ingeschreven, waaronder plaatselijke favoriet Dick Bouman uit Wijk en Aalburg. In totaal komen er op de wedstrijddag 9 verschillende klassen aan de start. De wedstrijden beginnen om 12.30 uur. Het circuit is te vinden aan de Van Heemstraweg op het terrein van Firma van de Ven.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.ezhaco.nl

In: Nieuws @ 20:12 — Reacties uitgeschakeld voor Start autocross seizoen in Brakel