26 mei 2011

Mainland European Championship 2011

Al jaren is het OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP STOCKCARS F1 & F2 het grootste Stockcar evenement van Nederland, met meer dan 100 deelnemende Stockcars. Mede op verzoek van rijders en publiek heeft de NOV in seizoen 2011, 2 extra specifieke STOCKCAR wedstrijden gepland, voor enkel en alleen STOCKCARS F1 & F2.

19 juni:  MAINLAND EUROPEAN CHAMPIONSHP 2011
31 juli:  GOUDEN HELM TROPHY 2011
en natuurlijk in oktober:
16 oktober:  OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP 2011

Ook deze extra Stockcar wedstrijden zijn volgens het principe van het Open NK.; aparte indeling/races van asfaltrijders en specifieke “”land””rijders. “Landrijders” die aan deze wedstrijden deelnemen en verder geen asfaltraces rijden, mogen bij het Open NK gewoon deelnemen in de landklasse. De racedag staat dus geheel in het teken van Stockcars, Stockcars en nog eens Stockcars.

Aan de start verschijnen:
*** STOCKCAR F1 asfalt
*** STOCKCAR F1 Landklasse, voor land/gravelrijders/auto’s, die het gehele seizoen verder op zand/klei en/of gravelbanen rijden. Deze klasse alleen bij voldoende deelname; anders samenvoeging met F1 asfalt.
***  STOCKCAR F2 asfalt
***  STOCKCAR F2 Landklasse, voor land/gravelrijders/auto’s, die het gehele seizoen verder op zand/klei en/of gravelbanen rijden. Deze klasse alleen bij voldoende deelname; anders samenvoeging met F2 asfalt.

Voor informatie, mail naar:  nov@autospeedway.org

In: Nieuws @ 19:30 — Reacties uitgeschakeld voor Mainland European Championship 2011