31 mei 2011

Newsflash .. Daniel Bouwman aan het woord na crash Stedum 28 mei 2011

Stedum/Woldendorp – Afgelopen zaterdag vond er in een manche van de 1400-klasse in Stedum een zware crash plaats, waarbij een coureur bekneld kwam te zitten in zijn auto. Hij moest door de brandweer uit de wagen worden geknipt, om vervolgens afgevoerd te worden naar het ziekenhuis.

Nu, 3 dagen later, spreken we de bewuste coureur, Daniel Bouwman uit Woldendorp. Hij verteld: “Op dit moment gaat het vrij goed, op behoorlijke spierpijn na. Het was een lange middag en avond in het ziekenhuis. Gelukkig kreeg ik de uitslag dat ik niets gebroken of gescheurd heb. Ik heb echt veel geluk gehad. Over een week moet ik terugkomen voor controle.”

Gelukkig valt het mee, maar hij zal nog wel een tijdje moeten herstellen. “Mijn lichaam heeft echt een opdonder gehad.”

Op de vraag of hij nog weer eens in een crossauto zal stappen, liet hij doorschemeren toch wel weer te willen rijden. Al zal het dit jaar zeker niet meer worden. Na het herstel zal gekeken worden of er een nieuwe auto gebouwd gaat worden, om eventueel volgend jaar weer wedstrijden te gaan rijden.

Namens AutospeedwayOnline.nl wensen wij Daniël veel sterkte en beterschap.

Hieronder nog een kleine impressie van de crash en hulpverlening:

In: Newsflash @ 21:09 — Reacties uitgeschakeld voor Newsflash .. Daniel Bouwman aan het woord na crash Stedum 28 mei 2011