8 juli 2011

Traditionele dames autocross Wijk en Aalburg

Zaterdag 16 juli zal op het autocross circuit aan de Klaverplak in Wijk en Aalburg de traditionele damesrace plaats vinden, normaliter zorgen de dames voor de catering en moedigen ze hun mannen aan die crossen in de wel bekende Siërra cup.

De rollen zullen deze dag omgedraaid zijn, de dames gaan crossen en de mannen doen een poging om iedereen van de Siërra club van een natje en een droogje te voorzien.
De organiserende vereniging EZHACO zal deze middag voor een spectaculair programma zorgen, zo wordt er voor de Stockcar F1 coureurs een Brabants kampioenschap gereden, plaatselijk favoriet Jan Heijsteeg is er op gebrand om deze titel op zijn conto te zetten. Maar hij zal er hard voor moeten vechten, een groot aantal top coureurs hebben toegezegd om te rijden in Wijk en Aalburg.

Naast dit geweld komen er in verschillende andere klassen veel regio coureurs aan de start, o.a Yannick Vos, Leon Bouwman, Mike van Roosmalen en Addy Pelikaan die strijden in de Jeugd klasse. In de standaard klasse komen Axel Verhagen, Cor Timmermans, Herman Schouten en Sjaak Dingemans aan de start.
Wat zeer zeker de moeite waard is om Dick Bouman in zijn super snelle VW Kever aan het werk te zien, Dick strijdt al een aantal weken om de prestigieuze Drowa Kever cup, in dit kampioenschap staat hij hoog in het klassement.

De wedstrijden beginnen om 12.00 uur, het circuit is te vinden aan de Klaverplak in Wijk en Aalburg.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.ezhaco.nl

In: Nieuws @ 19:43 — Reacties uitgeschakeld voor Traditionele dames autocross Wijk en Aalburg