1 februari 2010

Uitbreiding Racingteam Boes

Vroomshoop/Kampen/Ter Apel – In 2010 zal Boes Racingteam bestaan uit sowieso 5 coureurs. Allard Boes zal met de inmiddels bekende rood/witte BMW weer op het Ter Apeler asfalt te vinden zijn. Daarnaast zullen ook Patrick Caspers uit Kampen en Freddy Suellman uit Ter Apel met een BMW aan de start verschijnen in deze nieuwe klasse. Caspers haalde afgelopen seizoen het Nederlands Kampioenschap binnen in de Standaard 2000 16V met zijn Renault Clio. Deze is inmiddels verkocht (binnenkort meer hierover). Nu vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ook Suellman is geen onbekende in deze sport. Enkele jaren geleden reed hij al ovalraces in Ter Apel. Na enige jaren afwezigheid als coureur, zal hij dit jaar zijn come-back maken. Tim Veldhuis heeft in 2009 ook enkele wedstrijden gereden in een BMW van Team Boes. Of hij komend seizoen ook weer zal deelnemen is nog niet zeker.

Gerton Boes zal weer in de Stockcar Formule 2 zijn kunsten vertonen. Hij gaat wedstrijden rijden in Ter Apel en Lelystad. Een andere Stockcar F2 van Gerton zal naar GDS Tech gaan voor de inbouw van een Duratec-motor.

In dit team zal de spreuk zijn: “Zo vader, zo dochter”. Manon Boes zal namelijk haar opwachting maken in de Juniorklasse. Deze 12-jarige dame zal dit seizoen eerst trainen in Lelystad, voor ze aan wedstrijden gaat deelnemen.

Voor meer informatie over dit team, kunt u terecht op www.boesracingteam.nl.

boes1

boes2

boes6

boes3

boes4

boes5

In: Nieuws @ 19:56 — Reacties uitgeschakeld voor Uitbreiding Racingteam Boes