17 februari 2010

ACON inschrijfavond

De ACON inschrijfavond is dit jaar op:

Vrijdagavond 12 maart 2010 van 19.30 uur tot 21.30 uur voor alle klassen.

De inschrijfavond zal gehouden worden in Café ’t Hoekje, Stroet 73, 1744 GL, Sint Maarten

Alle vaste ACON coureurs die in 2009, 2 of meer wedstrijden hebben meegereden krijgen volgende week ook per brief deze informatie.
Jullie inschrijfformulier ligt reeds ingevuld met je adresgegevens klaar om ondertekend te worden op deze inschrijfavond.

Wel dient iedere ingeschreven coureur een copy mee te brengen van een geldig rijbewijs en het nummer van je transponder (ter controle).

Ook nieuwe coureurs zijn deze avond van harte welkom. Zij kunnen alvast hier het inschrijfformulier voor nieuwe coureurs downloaden , uitprinten om dit dan ingevuld mee te kunnen brengen op vrijdag 27 maart. Kun je niet komen download dan het formulier en geef het persoonlijk ondertekend mee aan je crossmaten of breng het langs. Adres staat op het formulier. Vergeet niet je copy rijbewijs erbij te doen.
Nieuwe coureurs in de Rodeo en 4-cilinder worden niet automatisch vaste rijder. Na de inschrijfavond wordt bekeken hoeveel deelnemers er zijn aangemeld en het bestuur bepaalt wie als vaste coureur toegevoegd gaat worden in deze 2 klassen.

Deelname vaste coureurs kost 15 euro. Je kunt dan het hele seizoen meerijden. Iedereen betaalt wel gewoon entree bij de ingang per wedstrijddag.

Schrijf je je nu niet in op 12 maart, maar per wedstrijd op het circuit dan betaal je 15 euro per meegereden wedstrijddag.

Reglementen 2010 inmiddels ook on-line te vinden via de button “reglementen“. Alle wijzigingen zijn in rood aangegeven.

Bron: ACON Autocross

In: Nieuws @ 16:58 — Reacties uitgeschakeld voor ACON inschrijfavond